Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi jak dawał kartę ciąży to zaznaczył fajeczkami gdzie mam wpisać konsultację internistyczną i dentystyczną. Jak byłam na wizycie pod koniec grudnia to mi się oberwało że rubryki dalej puste, bo teściowa jest internistą a teść stomatologiem, gin o tym wie bo pracują z teściową w jednym szpitaluacha dziewczyny czy wasz gin posłał was terz na konsultacje do internisty i dentysty?
ja byłam w tym tygodniu, każdy nie zbadał i powiedział ze ok wpisali coś tam w karcie ciąży i finał...
A propos konsultacji - ciężarówki powinny chodzic do dentysty co 3 miesiące. Okulista, internista - też powinny sie odbyć konsultacje. Ale nie każdy ginekolog poinformuje o tym pacjentki..
teściowa jest internistą a teść stomatologiem...
mrsmoon zazdroszczę że już jesteś po remoncie mnie to czeka na przełomie kwiecień/maj... nie wiem jak przeżyje i to jeszcze z o wiele większym brzucholkiem niż teraz...