reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Przepraszam Najmocniej jak potrafię!!!!!!!!!!!!!
SONIU KOCHANA 9 MIESIĘCZNIACZKO !!!!!!!!!1ŻYCZĘ CI DUZO ZDRÓWKA , UŚMIECHU NA BUZIAKU , CAŁE MNÓSTWO CHRUPEK KUKURYDZIANYCH :) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!

reklama
emalia - popłakałam się..Poszłam do Polci ją ucałować...Tak słodko sobie śpiocha...
liliti - ależ masz zdolną córeczkę....Prawdziwy zuch z Sonii....
Zmykamy już do łóżeczka...Jakoś tak mi się smutno zrobiło....Miałam napisać więcej ale jakoś nie mogę....Odechciało mi się wszystkiego....

Perfecta nic mi nie wiadomo żebym coś wygrała ale chętnie:-D
zapomniałam napisać że klawiaturka naprawiona oczywiście mąż się nie dowiedział bo by było gadania więcej niż to warte:tak::-D

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry
Właśnie wstałyśmy i my!Pola miała dziś kiepską noc (jak na nią, bo aż 2 pobudki), chyba coś jej się sniło....Bo w zasadzie tylko płakała przez sen a oczu nawet nie otworzyła....No nic oby to był wyjątek od reguły :-D
gniesha -
[*] dla Twojego Stasia....Aniołeczku myślimy o Tobie!

A to Polucha z rańca....

Załączniki

• DSCF6283.jpg
    DSCF6283.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 33
ja też sie witam
hmm...poza podium dziś, trudno;-)

ale dziś szoku doznałam jak wyjrzałam przez okno a tu śnieg:szok:
no gdzie ta wiosna chę? a jeszcze koriander takie piękne żonkile wrzuca

Perfecta
to kiedy wpadasz do mnie pogotować?
a sen o rybie z truskawkami zabójczy, a jak dziś co smakowitego Ci się śniło? ja mam w planach na obiad dziś kurczaka z pieczarkami i ryżem z Twojego przepisu, o ile mój kupi pieczarki ( bo coś ostatnio sklerozę ma)
cobra18 ja także chciałam Ci bardzo podziękować za zapalenie znicza dla Jagódki
MagdaM przytulam, kochana może to mało pocieszające ale chyba każda z nas ma pomalutko dość tej zimy pogody, ja się pocieszam że do wiosny i ciepełka już niedaleko a wtedy i chęć do życia inna ( chociaż po dzisiejszym śniegu to jakoś znó odległa perspektywa)
gratulujemy kolejnego ząbka
koriander tak ćwiczenia u logopedy to w ramach kształcenia i rehabilitacji mamy godzinkę tygodniowo w Poradni, a chcę jeszcze załatwić młodemu domowe zajęcia jak się uda to będą dodatkowe 2 godziny tygodniowe plus to co sami codziennie wypracujemy
lasposa świetne fotki Marynki
Agi świetna sesyjka, a jaka Polcia zadowolona i chyba nie tylko ona się świetnie bawiła:-)
adorea gratulujemy synciowi wagi i łobuzowania po mamie;-) a po kim ma to mieć?
kajdusia ubawił mnie opis wyjścia na basen i pana instruktora;-)
a co do wieczoru ja jak jestem sama wieczorem to jak już ogarnę jedno i drugie to kończy sie na tym że tez juz ląduję w łóżku:-)

a tu co cisza weekendowa :-D

Eagle-dzisiaj na szczęście wolna od kulinarnych snów:) Ten obaidek z czerwonym ryżem i kurczaczkiem też świetnie bez pieczarek smakuje , a juz wyśmienicie np jak się zrobi do niego mizerię:)
Od wczoraj siedze i czytam o tej diecie wg 5 przemian - nawet mój mąż powiedział że chce spróbować:) Muszę kupic książkę !

reklama
Do góry