reklama
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
emalia - popłakałam się..Poszłam do Polci ją ucałować...Tak słodko sobie śpiocha...
liliti - ależ masz zdolną córeczkę....Prawdziwy zuch z Sonii....
Zmykamy już do łóżeczka...Jakoś tak mi się smutno zrobiło....Miałam napisać więcej ale jakoś nie mogę....Odechciało mi się wszystkiego....
liliti - ależ masz zdolną córeczkę....Prawdziwy zuch z Sonii....
Zmykamy już do łóżeczka...Jakoś tak mi się smutno zrobiło....Miałam napisać więcej ale jakoś nie mogę....Odechciało mi się wszystkiego....
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Dzień Dobry
Właśnie wstałyśmy i my!Pola miała dziś kiepską noc (jak na nią, bo aż 2 pobudki), chyba coś jej się sniło....Bo w zasadzie tylko płakała przez sen a oczu nawet nie otworzyła....No nic oby to był wyjątek od reguły
gniesha -
[*] dla Twojego Stasia....Aniołeczku myślimy o Tobie!
A to Polucha z rańca....
Właśnie wstałyśmy i my!Pola miała dziś kiepską noc (jak na nią, bo aż 2 pobudki), chyba coś jej się sniło....Bo w zasadzie tylko płakała przez sen a oczu nawet nie otworzyła....No nic oby to był wyjątek od reguły

gniesha -
[*] dla Twojego Stasia....Aniołeczku myślimy o Tobie!
A to Polucha z rańca....
Załączniki
ja też sie witam
hmm...poza podium dziś, trudno;-)
ale dziś szoku doznałam jak wyjrzałam przez okno a tu śnieg
no gdzie ta wiosna chę? a jeszcze koriander takie piękne żonkile wrzuca
Perfecta to kiedy wpadasz do mnie pogotować?
a sen o rybie z truskawkami zabójczy, a jak dziś co smakowitego Ci się śniło? ja mam w planach na obiad dziś kurczaka z pieczarkami i ryżem z Twojego przepisu, o ile mój kupi pieczarki ( bo coś ostatnio sklerozę ma)
cobra18 ja także chciałam Ci bardzo podziękować za zapalenie znicza dla Jagódki
MagdaM przytulam, kochana może to mało pocieszające ale chyba każda z nas ma pomalutko dość tej zimy pogody, ja się pocieszam że do wiosny i ciepełka już niedaleko a wtedy i chęć do życia inna ( chociaż po dzisiejszym śniegu to jakoś znó odległa perspektywa)
gratulujemy kolejnego ząbka
koriander tak ćwiczenia u logopedy to w ramach kształcenia i rehabilitacji mamy godzinkę tygodniowo w Poradni, a chcę jeszcze załatwić młodemu domowe zajęcia jak się uda to będą dodatkowe 2 godziny tygodniowe plus to co sami codziennie wypracujemy
lasposa świetne fotki Marynki
Agi świetna sesyjka, a jaka Polcia zadowolona i chyba nie tylko ona się świetnie bawiła:-)
adorea gratulujemy synciowi wagi i łobuzowania po mamie;-) a po kim ma to mieć?
kajdusia ubawił mnie opis wyjścia na basen i pana instruktora;-)
a co do wieczoru ja jak jestem sama wieczorem to jak już ogarnę jedno i drugie to kończy sie na tym że tez juz ląduję w łóżku:-)
a tu co cisza weekendowa
hmm...poza podium dziś, trudno;-)
ale dziś szoku doznałam jak wyjrzałam przez okno a tu śnieg

no gdzie ta wiosna chę? a jeszcze koriander takie piękne żonkile wrzuca
Perfecta to kiedy wpadasz do mnie pogotować?
a sen o rybie z truskawkami zabójczy, a jak dziś co smakowitego Ci się śniło? ja mam w planach na obiad dziś kurczaka z pieczarkami i ryżem z Twojego przepisu, o ile mój kupi pieczarki ( bo coś ostatnio sklerozę ma)
cobra18 ja także chciałam Ci bardzo podziękować za zapalenie znicza dla Jagódki
MagdaM przytulam, kochana może to mało pocieszające ale chyba każda z nas ma pomalutko dość tej zimy pogody, ja się pocieszam że do wiosny i ciepełka już niedaleko a wtedy i chęć do życia inna ( chociaż po dzisiejszym śniegu to jakoś znó odległa perspektywa)
gratulujemy kolejnego ząbka
koriander tak ćwiczenia u logopedy to w ramach kształcenia i rehabilitacji mamy godzinkę tygodniowo w Poradni, a chcę jeszcze załatwić młodemu domowe zajęcia jak się uda to będą dodatkowe 2 godziny tygodniowe plus to co sami codziennie wypracujemy
lasposa świetne fotki Marynki
Agi świetna sesyjka, a jaka Polcia zadowolona i chyba nie tylko ona się świetnie bawiła:-)
adorea gratulujemy synciowi wagi i łobuzowania po mamie;-) a po kim ma to mieć?
kajdusia ubawił mnie opis wyjścia na basen i pana instruktora;-)
a co do wieczoru ja jak jestem sama wieczorem to jak już ogarnę jedno i drugie to kończy sie na tym że tez juz ląduję w łóżku:-)
a tu co cisza weekendowa

Eagle-dzisiaj na szczęście wolna od kulinarnych snów
Ten obaidek z czerwonym ryżem i kurczaczkiem też świetnie bez pieczarek smakuje , a juz wyśmienicie np jak się zrobi do niego mizerię
Od wczoraj siedze i czytam o tej diecie wg 5 przemian - nawet mój mąż powiedział że chce spróbować
Muszę kupic książkę !
Od wczoraj siedze i czytam o tej diecie wg 5 przemian - nawet mój mąż powiedział że chce spróbować
reklama
emalia82
Fanka BB :)
Witam i ja.
Nocka dzisiaj super!!! Jaś wcale sie nie obudził i do 7;30 spał w swoim łóżeczku
Polusia słodziutka jak zwykle.
[*] dla Stasia.
Nocka dzisiaj super!!! Jaś wcale sie nie obudził i do 7;30 spał w swoim łóżeczku

Polusia słodziutka jak zwykle.
[*] dla Stasia.