reklama
klaudencja
Fanka BB :)
no piekne imie!!!! hehehe w moich czasach było bardzzoooo odosobnione i oryginalne hehe ale jestem zadowolona!!! więc margola czekaj na swoją KlaudusięAaaaaaaa przez te szpitalne przeboje, stresy, doszliśmy do porozumienia co do imieniabędzie Klaudia. O dziw wszystkim sie podoba
mnie na 90% ale lepsze to imię niż poprzednie M wymysły..
)
Termin porodu 25/04/11 i jest to chłopczyk nie wiem chyba moja intuicja działała bo jakoś od początku wiedziałam,że jest to chłopczyk
a imię Alan (już dawno, dawno temu wybrałam to imię i sobie postanowiłam że jak będę mieć synka to tak właśnie mu dam na imię).

Ostatnia edycja:
dla dziewczyn jeszcze bezdzietnych wiecie jaki fajny zwrot podatku dostaniecie za rok?
ok 900zl
ja w tym roku dostaje 1300 tylko ze caly rok a za 2011 bedzie od kwietnia![]()
tak? a skąd wiesz?
bo to tak zwana ulga prorodzinna. no chyba ze sie cos zmieni do przyszlego roku. Odlicza sie 92,67 zl za miesiac.tak? a skąd wiesz?
Mitaginko mozna sobie odliczyć od miesiąca w którym się dziecko urodzi, więc nie dostaniemy za cały rok tylko częściowo
paul25 gratuluję synka, imię bardzo ładne :-) suwaczek wrzuć sobie w miejsce sygnatury w twoim profilu, wtedy przy kazdej twojej wiadomości bedzie go widać
paul25 gratuluję synka, imię bardzo ładne :-) suwaczek wrzuć sobie w miejsce sygnatury w twoim profilu, wtedy przy kazdej twojej wiadomości bedzie go widać
klaudencja
Fanka BB :)
no będzie można odliczyć niestety tylko od miesiąca narodzin czyli ucieknie troszkę... bo za cały rok a odliczenie od kwietnia
cwaniaczki miesiącami teraz liczą
no ja mam termin na 21kwiecień według usg ale nie wiem czy dotrwam skoro już rozwierasię szyjka...:/
postanowiłam ściągną od was kobitki napisik giltery....nie wiem tylko czy wyświetla się już mój Dominiczek
..??
no ja mam termin na 21kwiecień według usg ale nie wiem czy dotrwam skoro już rozwierasię szyjka...:/
postanowiłam ściągną od was kobitki napisik giltery....nie wiem tylko czy wyświetla się już mój Dominiczek
A
asiunia876
Gość
Kot sproboj z innej stronki tak jak Mitaginka pisze. Moze znajdziesz jeszcze cos nowego w necie. Ja tez nazekalam na glitery.pl i mialam zaledwnie 2-3dniNie no kasuję, bo teraz to nie ma polskich znaków..jest beż ś
reklama
Podziel się: