reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

dla dziewczyn jeszcze bezdzietnych wiecie jaki fajny zwrot podatku dostaniecie za rok?
ok 900zl :)
ja w tym roku dostaje 1300 tylko ze caly rok a za 2011 bedzie od kwietnia :(

reklama
Aaaaaaaa przez te szpitalne przeboje, stresy, doszliśmy do porozumienia co do imienia :) będzie Klaudia. O dziw wszystkim sie podoba :) mnie na 90% ale lepsze to imię niż poprzednie M wymysły.. :))
no piekne imie!!!! hehehe w moich czasach było bardzzoooo odosobnione i oryginalne hehe ale jestem zadowolona!!! więc margola czekaj na swoją Klaudusię :D

Termin porodu 25/04/11 i jest to chłopczyk nie wiem chyba moja intuicja działała bo jakoś od początku wiedziałam,że jest to chłopczyk:-D a imię Alan (już dawno, dawno temu wybrałam to imię i sobie postanowiłam że jak będę mieć synka to tak właśnie mu dam na imię).

Ostatnia edycja:
paul wreszcie ktoś z terminem zbliżonym do mnie :tak: nie będę sfrustrowana patrząc na kolejny "przodujący" suwaczek :-D ale póki co, to Ci ten suwaczek coś nie działa...

Mitaginko mozna sobie odliczyć od miesiąca w którym się dziecko urodzi, więc nie dostaniemy za cały rok tylko częściowo

paul25 gratuluję synka, imię bardzo ładne :-) suwaczek wrzuć sobie w miejsce sygnatury w twoim profilu, wtedy przy kazdej twojej wiadomości bedzie go widać :)

no będzie można odliczyć niestety tylko od miesiąca narodzin czyli ucieknie troszkę... bo za cały rok a odliczenie od kwietnia :) cwaniaczki miesiącami teraz liczą :)

no ja mam termin na 21kwiecień według usg ale nie wiem czy dotrwam skoro już rozwierasię szyjka...:/

postanowiłam ściągną od was kobitki napisik giltery....nie wiem tylko czy wyświetla się już mój Dominiczek :)..??

reklama
klaudencja i pozostałe kobitki- zostawcie tę stronę, bo napisy nie wchodzą! Kliknijcie na moje lub baby literki i tam generujcie, a będzie działać :)

Do góry