nie. tak samo jak u Mitaginki- glitery.plJa tez mam literki) Widzicie piotrusia?
reklama
A
asiunia876
Gość
adrianek, koot ty tez masz glitery.plMitaginko Ja widze Glitery.pl zamiast Martynka...
A co widzicie u mnie?
No pewnie! Wiadomo, to nie to samo co w salonie, no i farbę zmywasz nad wanną, wisząc, ale zawsze humorek się poprawi...pomyśl![]()
ja bylam u kolezanki fryzjerki tydzien temu (farba i sciecie) i tak wlasnie zmywalam farbe nad wanna..myslalam ze mi kregoslup peknie wiec co chwila prostowanie siadanie i on nowa troche trwalo to zmywanie
ja widze juz u mitaginki martynke ale u koota nadal glitery.pl
oj dziewuszki dziewuszki ale produkujecie
leniwy dziś dzionek miałam, prawie go przespałam
no i córa stęskniona; musiałyśmy się sobą nacieszyć.
temat piękności widzę
ja tez się wybieram.. czekam tylko na jakiś wpływ na konto i ruszam na podbój fryzjera i ostatecznych zakupów. Łóżeczko juz zakupione, czekamy na kuriera. Dziś pościel wyprałam. Ubranek uuuu stos do wyprania ale muszę kupić proszek i płyn.. M kończy powoli remont sypialni i jak tylko wstawi mi szafę i komodę dla małej będe mogła układać i przekadać i oglądać i układać
)
Aaaaaaaa przez te szpitalne przeboje, stresy, doszliśmy do porozumienia co do imienia
będzie Klaudia. O dziw wszystkim sie podoba
mnie na 90% ale lepsze to imię niż poprzednie M wymysły..
)
leniwy dziś dzionek miałam, prawie go przespałam
temat piękności widzę
Aaaaaaaa przez te szpitalne przeboje, stresy, doszliśmy do porozumienia co do imienia
reklama
Podziel się: