reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

To wszystkie, które wrócą od fryzjera wstawią fotki nowych fryzurek:) Ja tyż o ile będę mogła iść, bo dzis po obiedzie troszke pokręciłam sie po domu i brzuchol bolący jak diabli i twardy jak kamień:(

No cóż...zobaczymy. Ostatecznie mam taka fryzjerkę, która do domu jeździ...

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie:)
Z ogromnym zainteresowaniem czytam wasze posty o zwykłych codziennych sprawach dlatego też postanowiłam do Was dołączyć:)
Pozdrawiam:-)

Witaj wśród kwietniówek :)
wstaw sobie suwaczek i powiedz na kiedy masz termin, czy znasz płeć i czy imię już wybrane?

lilou, wszystkiego najlepszego :)
Koot, nakręciłaś mnie z tym fryzjerem. Jak tylko minie leżenie to idę do fryzjera :) Czyli po 11 marca :/ O ile wcześniej nie urodzę, ale mam nadzieję, że nie.

petinka ja miałam wymaz z szyjki macicy już 3 razy, ale to dlatego, że pzy pessarze infekcje są bardzo częste i trzeba to monitorować
nati coś nie tak z moimi literkami? :( zaraz to sprawdzę

EDIT: literki są... :/

No pewnie! Wiadomo, to nie to samo co w salonie, no i farbę zmywasz nad wanną, wisząc, ale zawsze humorek się poprawi...pomyśl:)

Witam wszystkie przyszłe mamusie:)
Z ogromnym zainteresowaniem czytam wasze posty o zwykłych codziennych sprawach dlatego też postanowiłam do Was dołączyć:)
Pozdrawiam:-)
witaj :-)
nati coś nie tak z moimi literkami? :( zaraz to sprawdzę

EDIT: literki są... :/
sa ale pisze : glitery.pl a nie martynka. Mi tez tak sie stalo po jakims czasie jak kozystalam z gliterow. Ja nie wiem moze oni jakas czasowke maja?

może ja też poszukam takiego dojeżdżającego fryzjera? hmm....
to tez dobry pomysl. Ja ostatnio tylko z takich korzystalam az wkoncu stwierdzilam ze mam ochote na salon bo dawno nie bylam i teraz znow chodze do salonow :-)

ale oszuści! ja widzę martynka! gdyby nie Wy, to żyłabym w nieświadomości! nieźle to sobie wykombinowali...grrr, zaraz zmienię ;)

reklama
Do góry