• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

widze wika , ze nasze dzieciaczki nie szczedza nam dostarczania wrazen:szok:

a z ta sciana to przechlapane, na dodatek jeszcze wydatek na farbe, ktorej calej nie zuzyjesz.No chyba ze Igorek Ci pazurkami podrapie albo pisakami pomaluje:-D:-D

Zagladnelam dokladnie szakalowi do dziubka i tam 2 troja gorna idzie, wiec staram sie miec wiecej cierpliwosci do niego. Szczerze to pierwsze zabki przy ktorych jest marudny- a ma juz 10.

livastrid piekna pociecha:)

reklama
nie no pewnie,
tylko, ze jak sie widzi bable na wszystkich scianach, to czlowiek moze byc zly:-D

w ogole znowu mi dzis steka, te jedynki to od 4 miesiaca jej ida i wyjsc nie chca, wszystko jest pozarte i obslinione a poliki wygladaja tak jakby nie byly myte od porodu:rolleyes2:

chyba za duzo dzis zrzedze:baffled:

spoko livastrid mi to nie przeszkadza takie zrzedzenie.... przeciez po to tu jestesmy zeby zrzedzic:-D

o a mialam pytac mamuski ktore maja juz zebowe dzieci- czy Wy tez macie tak pogryzione naokolo gorne krawedzie lózeczka??? bo Milosza wyglada jakby bober sie do niego dopadl

wika ozesz :szok: no wkurzylabym sie poteznie!!
KOBITKI DZIS SZCZESLIWY DZIEN _ PO 51DC PRZYSZLA @ :happy::laugh2::-D ale sie ciesze, mimo, ze przyszla ze zdwojona sila, czuje sie jak za pierwszych moich @ haha :-D normalnie mnie zalewa, jak dawniej :-) oby teraz wrocilo wszystko do normy, dobrze, ze nie umowilam sie na dzis z ginka :-p
Ja zamierzam jutro upiec ciasto slonecznikowe, ostatnio gdzies porobowalam i o dziwo smakowalo - o dziwo, bo za ciastami nie przepadam :tak:
U mnie tez sypie i sypie...
Livastrid sliczny szkrabek :-)

czy Wy tez macie tak pogryzione naokolo gorne krawedzie lózeczka??? bo Milosza wyglada jakby bober sie do niego dopadl

nie no to mi sie podoba:-D:-D:-D

dostalam lozeczko w spadku i pogryzione akurat nie bylo, ale moze rodzice obili je cale gabka:-D

o maron:-) a widzisz, wszystko dobrze sie skonczylo! Troche poczekalas, ale przyszla, co za radosc nie? Jak mozesz wez mi podem zapodaj tym przepisem bo slonecznik kocham chyba bardziej niz meza:-D:-D

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczynki!:-)
Livastrid- współczuję pogody, u nas po śniegu śladu nie ma, wygląda jakby była wiosna, tylko trochę za zimno. Ale za to masz wspaniałego szkraba! Cud-miód-malina!:tak::-D To największe szczęście móc codziennie patrzeć jak twoje dziecko rośnie, rozwija się, bawi... I ja to wiem, chociaż nie mam jescze dziecka, ale baaaardzo już bym chciała!!! Bardzo.:tak::tak::tak:
Maron- wobec tego puszczam już kciukasy za twoją @, ufff co za ulga. Teraz powinno już być wszystko dobrze. To kiedy zaczynasz staranka?;-)
Lelek- niezłe masz przejścia ze swoim małym... ale (patrz: co napisałam Livastrid) ale ty ciastowa dziewczyna jesteś! Mogłabyś cukiernię założyć...:tak::-D
Wika- zazdroszczę ci, że masz normalną pracę w normalnej szkole, ja o tej porze prawie nigdy nie mam szans być już w domu, i powiem ci szczerze: wkurza mnie to! Też nie chciałabyś wracać do domu po 16- tej lub nawet po 17-tej i to nie z powodu zebrań tylko lekcji, ehh...:wściekła/y: a ja tak mam, a do tego tylko pół etatu! Szkoda gadać jak dałam się wkręcić.
Martolinka, juliana, natalia- witajcie!:-)
Ja dziś z kolei czuję się dobrze (tfu, tfu, odpukać!):-), no ale jutro idę zanieść mocz do analizy, żeby sprawdzić czy nie ma tam bakterii, i może skuszę się na betę? Ale chyba raczej nie mam podstaw, żeby ją robić. Może tylko poprzestanę na zrobieniu jeszcze raz testu w weekend, bo pewnie i tak teraz nic z tego. Tylko skąd te dolegliwości??? A jak mocz wyjdzie ok, to idę do gina spr. co i jak. Mam nadzieję, że nic niepokojącego nie wykryje.

reklama
widze wika , ze nasze dzieciaczki nie szczedza nam dostarczania wrazen:szok:

a z ta sciana to przechlapane, na dodatek jeszcze wydatek na farbe, ktorej calej nie zuzyjesz.No chyba ze Igorek Ci pazurkami podrapie albo pisakami pomaluje:-D:-D
A daj mi już spokój..... Spał 1h!!! i juz do kąpania go nie położeę, bo jak by się tak przespał koło 17.00 to potem mi kursuje do 23.00:szok: Więc teraz czeka mnie słuchanie gderania Młodego:angry::angry:

A z tą scianą to juz sama nie wiem co zrobić,.... nie opyla mi sie kupować 5 l farby bo ten tynk to odpadł tylko w niektóych miejscach:crazy:

o a mialam pytac mamuski ktore maja juz zebowe dzieci- czy Wy tez macie tak pogryzione naokolo gorne krawedzie lózeczka??? bo Milosza wyglada jakby bober sie do niego dopadl

Mój gryzie ale nic nie widać czy są pogryzione bo mamy silikonowe nakładki

wika ozesz :szok: no wkurzylabym sie poteznie!!
KOBITKI DZIS SZCZESLIWY DZIEN _ PO 51DC PRZYSZLA @ :happy::laugh2::-D ale sie ciesze, mimo, ze przyszla ze zdwojona sila, czuje sie jak za pierwszych moich @ haha :-D normalnie mnie zalewa, jak dawniej :-) oby teraz wrocilo wszystko do normy, dobrze, ze nie umowilam sie na dzis z ginka :-p :-)

No w końcu!!!!!:-D:-D

Livastrid- piękna córcia :-)

Hej Isana- wiem o czym mówisz, bo gimnazjum w którym pracuję miało kiedyś system dwuzmianowy!!!! Maskara!!! dwa razy w tygodniu kończylam zajęcia o 16.55. A dzieciaki o tej godzinie już nie myślą o nauce, są zmęczone pomimo tego, ze przyszły na 12. Teraz pracujemy od rana i jest gites majonez :)))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry