reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Moniara - przykro słuchac o koledze...
Moje małe tez małe. Julka co prawda koło 10 kilo, ale Majka coś koło 8 (na początku marca mamy szczepienie to się dowiem dokładnie). Majek ja chodzi to taki krasnoludek. Spodenki do tej pory nosimy niektóre 6-9 miesiąca :). No, ale jedzą wszysto i w każdych ilościach więc się nie mamrtwię. Ja do dużych nie należę i mama mówiła, że tez taki patyczak byłam w ich wieku!

reklama
Moje juz miały czas że DWA razy przespały całą noc a teraz nie dość że się budzą po dwa razy (choć w sumie ten drugi raz między 5 a 6 to może juz nie zaliczac do nocy) to jeszcze budzą się jednocześnie bo jedno budzi drugie....

a jeszcze tej nocy akcja z duszeniem sie Mileny (zaleciała jej flegma i tu płacz tu flegma i zaczęła sie dusić :(... ja bylam przerażona :( ) tak że mam juz dość

A jak tak czytam ile niektore roczniaczki ważą to pocieszam się ze może moja Milena nalezy do tych drobnych i nie powinnam sie jej waga stresować...

Małgoń 6 tyg! Co to za wspaniały wiek:-D

iws to ty możesz kupować dla Julci większy rozmiar ubranek a potem Maja będzie nosiła po siostrze:-) Ale wymyśliłam :)

rainmanka kurcze, ja to chybabym spanikowała! Współczuję Wam stresu i Milence choróbska! Ile Milenka waży??

Dziewczyny mamy "starszaków" pamietacie ile Wasze dzieci ważyły w okolicy 5 miesiąca? Bo mój Jerzy 6800 a Hania 6200 i jak czytam że Wasze roczniaki 10 kg to jestem przerażona

No to jestem spokojniejsza, później już chyba dzieciaczki tak nie tyją.
Rainmanka a Milenka faktycznie kruszynka!!U nas 600 g różnicy a jak biorę na ręce to jakby 5 kg lżejsze dziecko to u Ciebie już wogóle :)

reklama
Lenna...u mnie Amelia 6600g a Ala 6630g- a dzis waza...11.360- Amelia a Ala 11200g.

Z ciekawosci sprawdzialm ile wazyly jka mialy rok....9600g i 9680g.
Takze pozniej przybieranie na wadze idzie wolno...

Malgon.. czas szybko leci.....:tak::tak:

Do góry