reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - tak jak prosił napisałam, że wysłałam.
Mała errata do Reala - płyn gratis był dodawany do Lovelli 3,6 kg a za ok. 35 zł a takowej już nie było. Ja kupiła 5 kg za ok. 40 zł.
Mała errata do Reala - płyn gratis był dodawany do Lovelli 3,6 kg a za ok. 35 zł a takowej już nie było. Ja kupiła 5 kg za ok. 40 zł.
Ostatnia edycja:
agatkaT
Fanka BB :)
Brzuchatki orientuje się któraś z Was ile wełny potrzeba, żeby zrobić sweterek dla Maluszka na 62 rozmiar?
Moja Ciocia ma mi zrobić, ale teraz nie mam z Nią kontaktu a znalazłam coś takiego *F* Wełna czesankowa czesanka polska 30g 38 kol (1474130540) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Proszę o pomoc!
Moja Ciocia ma mi zrobić, ale teraz nie mam z Nią kontaktu a znalazłam coś takiego *F* Wełna czesankowa czesanka polska 30g 38 kol (1474130540) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Proszę o pomoc!
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Napisałam do tego sprzedawcy, odpisał że przesyłkę nadał następnego dnia i podał mi numer przesyłki więc może poczta coś zabałaganiła...Madzioolka :-( z tym Sprzedającym. Głupio mi przed resztą.Daj znać jeśli będziesz miała jakiekolwiek wieści - ja jestem niemiarodajna bo listonosz nie sprawdzając czy jestem w domu zostawia awiza - choć dziś obiecał, że się poprawi - a ja chodzę na pocztę albo wysyłam Tatę Młodej co 2 tygodnie.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Jakieś pocieszenie... A może dostałaś zawiadomienie o przesyłce "bez wrzucenia awiza do skrzynki" ( autentyk ! )
?
?Luksja
Aktywna w BB
Doris dzięki za cynk o realu :*
Traschka suuuuuper link do promocji, duża buźka
:*
Katamisz kupon rabatowy -15% do smyka do wykorzystania do 31.03.2011r dostępny w marcowym Mamo to ja.
Mrsmoon cuudny wózek, już się nim zachwycałam jak Traschka kupiła, też myślę o x-landerzeale muszę go na żywca zobaczyć, a głównie chodzi mi o ciężar.
Traschka suuuuuper link do promocji, duża buźka
Katamisz kupon rabatowy -15% do smyka do wykorzystania do 31.03.2011r dostępny w marcowym Mamo to ja.
Mrsmoon cuudny wózek, już się nim zachwycałam jak Traschka kupiła, też myślę o x-landerzeale muszę go na żywca zobaczyć, a głównie chodzi mi o ciężar.
Ostatnia edycja:
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
A ja Wam napiszę, że mojemu niesolidnemu Sprzedającemu z Allegro, który mi od grudnia nie przysłał bluzy zawieszono konto. Muszę skierować do niego wezwanie do zwrotu tego co wpłaciłam. Ale nie mailowe, tylko listem poleconym.
Podziel się:
Daj znać jeśli będziesz miała jakiekolwiek wieści - ja jestem niemiarodajna bo listonosz nie sprawdzając czy jestem w domu zostawia awiza - choć dziś obiecał, że się poprawi - a ja chodzę na pocztę albo wysyłam Tatę Młodej co 2 tygodnie.