reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Kurcze, to ja mu chyba prześlę kasę jak Madziolka napisze, że doszło:) Mozna tak czy trzeba od razu płacić?

reklama
aestima sprawdz czy on ma napisane coś typu:
jak nie ma wpłaty do tyg to wystawia negatywa
chyba na wpłacenie kasy jest jakiś czas (moze 2 tyg) musiałabyć pogrzebać w regulaminie allegro

Aestima - tak jak prosił napisałam, że wysłałam.
Mała errata do Reala - płyn gratis był dodawany do Lovelli 3,6 kg a za ok. 35 zł a takowej już nie było. Ja kupiła 5 kg za ok. 40 zł.

Ostatnia edycja:
agatka, podejrzewam, że około 100-150 g powinno wystarczyć :) jeśli zostanie, zawsze można dorobić czapeczkę albo skarpetki :)

Madzioolka :-( z tym Sprzedającym. Głupio mi przed resztą. :zawstydzona/y: Daj znać jeśli będziesz miała jakiekolwiek wieści - ja jestem niemiarodajna bo listonosz nie sprawdzając czy jestem w domu zostawia awiza - choć dziś obiecał, że się poprawi - a ja chodzę na pocztę albo wysyłam Tatę Młodej co 2 tygodnie.
Napisałam do tego sprzedawcy, odpisał że przesyłkę nadał następnego dnia i podał mi numer przesyłki więc może poczta coś zabałaganiła...

Doris dzięki za cynk o realu :*
Traschka suuuuuper link do promocji, duża buźka :):*
Katamisz kupon rabatowy -15% do smyka do wykorzystania do 31.03.2011r dostępny w marcowym Mamo to ja.
Mrsmoon cuudny wózek, już się nim zachwycałam jak Traschka kupiła, też myślę o x-landerzeale muszę go na żywca zobaczyć, a głównie chodzi mi o ciężar.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja Wam napiszę, że mojemu niesolidnemu Sprzedającemu z Allegro, który mi od grudnia nie przysłał bluzy zawieszono konto. Muszę skierować do niego wezwanie do zwrotu tego co wpłaciłam. Ale nie mailowe, tylko listem poleconym.

Do góry