reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
aestima sprawdz czy on ma napisane coś typu:
jak nie ma wpłaty do tyg to wystawia negatywa
chyba na wpłacenie kasy jest jakiś czas (moze 2 tyg) musiałabyć pogrzebać w regulaminie allegro

Aestima - tak jak prosił napisałam, że wysłałam.
Mała errata do Reala - płyn gratis był dodawany do Lovelli 3,6 kg a za ok. 35 zł a takowej już nie było. Ja kupiła 5 kg za ok. 40 zł.

Ostatnia edycja:
Madzioolka :-( z tym Sprzedającym. Głupio mi przed resztą. :zawstydzona/y: Daj znać jeśli będziesz miała jakiekolwiek wieści - ja jestem niemiarodajna bo listonosz nie sprawdzając czy jestem w domu zostawia awiza - choć dziś obiecał, że się poprawi - a ja chodzę na pocztę albo wysyłam Tatę Młodej co 2 tygodnie.
Napisałam do tego sprzedawcy, odpisał że przesyłkę nadał następnego dnia i podał mi numer przesyłki więc może poczta coś zabałaganiła...

Doris dzięki za cynk o realu :*
Traschka suuuuuper link do promocji, duża buźka :):*
Katamisz kupon rabatowy -15% do smyka do wykorzystania do 31.03.2011r dostępny w marcowym Mamo to ja.
Mrsmoon cuudny wózek, już się nim zachwycałam jak Traschka kupiła, też myślę o x-landerzeale muszę go na żywca zobaczyć, a głównie chodzi mi o ciężar.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja Wam napiszę, że mojemu niesolidnemu Sprzedającemu z Allegro, który mi od grudnia nie przysłał bluzy zawieszono konto. Muszę skierować do niego wezwanie do zwrotu tego co wpłaciłam. Ale nie mailowe, tylko listem poleconym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry