reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

josia-bardzo ładny i zgrabny ten wózeczek też mam świra na punkcie czarnych wózków:-)
łóżeczko też śliczne,ja też już mam upatrzone jedno i drugie:-)

reklama
joasia Bardzo fajny wózek, łóżeczko klasyczne - takie lubię najbardziej :-). Szkoda tylko, że nie ma szuflady. :-)

Oli.B-ja też potrzebuję łóżeczka z szufladą i takie sobie upatrzyłam w kolorze wenge
1461914881.jpg
a i koniecznie zakupimy z mężem monitor oddechu-SNUZA HALO to nawet chyba ty Oli o tym pisałaś ,ja właśnie wcześniej też o tym czytałam i postanowiliśmy,że zakupimy-tani nie jest ale napewno bardzo przydatny

LANA łóżeczko którego zdjęcie załączyłaś kupiła moja znajoma na allegro i była bardzo nie zadowolona, podobno nie stabilne i mało solidne, też miałam zamiar je zakupić, ale po jej wypowiedzi zmieniłam zdanie...

LANA- mi tez to łóżeczka bardzo sie podoba tylkoz kolorem gorzej bo mamy jasne mebelki w pokoju maluszka a to łóżeczko jest tylko z ciemna rama...
moja znajoma ma to łóżeczko i nie narzeka wiec pewnie różnie bywa:)

Mój drugi typ to:
1_f.jpg

tylko kolor sosna

a85- widzialem ten wozek Graco na zywo, nam sie troche dziwny wydał...ale kwestia gustu. Opini nie znam

Ostatnia edycja:
a my mamy takie i jesteśmy bardzo zadowoleni. Za to nie mam pomysłu za bardzo na łóżeczko dla synunia starszego. Musimy mu zakupić bo na razie śpi w tym.

Lana my mamy snuzę
product.jpg

a85 ładnie sie prezentuje ten wózek, ale kurcze dlaczego one w większości mają taką małą gondolę?
Wychodzi na to, że koło stycznia przyjdzie nam (a przynajmniej części) przenieś maleństwo do spacerówki:szok:
Biorąc pod uwagę, że nie tylko dzidzia będzie tam leżeć ale jeszcze gruby śpiwór to już w ogóle...

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BOLDER SD Ecoline głęboko-spacerowy + torba GRATIS mi udało się znaleźć ten, opinie o nim są dość dobre, do tego ma skrętne,
pompowane koła co ponoć też jest plusem i gondola ma 86, wprawdzie mierzona zewnętrznie, ale jak pisała jedna z użytkowniczek wychodzi to i tak koło 80cm w środku.

Petunia-moja przyjaciółka własnie zakupiła takie łóżeczko -fakt ,że dopiero będzie je używaćpod koniec maja jak się jej córcia urodzi ale zakupiła również do kompletu kilka mebli i powiedziała mi ,że solidnie wygladaja-dałaś mi do myślenia:-(
Devi to Twoje łózeczko też ogladałam piękne:tak: ale chyba nie ma w kolorze wenge a ja takie potrzebuję aby mi do mojego pokoju pasowało
Oli.B-a zadowolona jesteś z tej SNUZY?-czytalismy z mężęm opinie i wszystkie rewelka a ty co sądzisz? chodzi mi o tą niebieską SNUZĘ HALO

reklama
Oli- to ja chyba podobne łóżeczko wkleiłam. Jakiej firmy jest twoje łóżeczko to zwróce uwage
karolaola- Bolder faktycznie ma dobra opinie szczegolnie jesli chodzi o gondole ale ponoc dziewczyny narzekaj na spacerowke wiec zwroc uwage na opinie o spacerowce
Lana- i jak tu kobiecie dogodzić...ja nie chce ciemnego, ty nie chcesz jasnego ;)

Do góry