Oli.B
Fanka BB :)
Oli- to ja chyba podobne łóżeczko wkleiłam. Jakiej firmy jest twoje łóżeczko to zwróce uwage
Klupś Radek VII
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oli- to ja chyba podobne łóżeczko wkleiłam. Jakiej firmy jest twoje łóżeczko to zwróce uwage
[Oli.B-a zadowolona jesteś z tej SNUZY?-czytalismy z mężęm opinie i wszystkie rewelka a ty co sądzisz? chodzi mi o tą niebieską SNUZĘ HALO
Wiem wiem. Tylko my mówiłyśmy o przewozie wózka bez dziecka ( w celu sprowadzenia go zza granicy, wtedy płacimy jak za zwykły bagaż. Ba! Nawet jak podróżuje już w nim niemowle- wózek za darmo ale już za nosidełko płacimy jakąś kwotę, nie wiem ile dokładnieco do lotow z wozkiem to wozek jest ZDECYDOWANIE za´darmo jesli podrozuje z nim a najlepiej w nim niemowle lub male dziecko!
)Ale postów natrzepałyście od wczoraj!
Fajne zakupy ziewczyny.
Wiem wiem. Tylko my mówiłyśmy o przewozie wózka bez dziecka ( w celu sprowadzenia go zza granicy, wtedy płacimy jak za zwykły bagaż. Ba! Nawet jak podróżuje już w nim niemowle- wózek za darmo ale już za nosidełko płacimy jakąś kwotę, nie wiem ile dokładnie)