reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

tak tak dziewczynki szuszu ma rację od 2012 wczoraj oglądałam to w wiadomościach-MASAKRA!!!!!:wściekła/y:GADY PRZEBRZYDŁE ZAWSZE MUSZA CZŁOWIEKOWI DOKOPAĆ:wściekła/y:
Dobrze ,że chociaż mojej córci kupuję już ciuchy młodzieżowe w rozm.S to już taka damska rozmiarówka bo np.w bluzeczkach to już śmiga moich :-),no ale dla maleństwa to ja nie wiem jakieś zapasy chyba trzeba będzie zrobić czy jak:szok:

reklama
No właśnie też myślałam, że chyba zacznę kupować na zapas starszemu i już. Bo to jakaś masakra cenowa będzie

Oj, to faktycznie też chyba zacznę kupować ubranka... Jak patrzyłam na ceny to już teraz jest koszmar. Spodnie jeansowe dla kilkumiesięcznego dziecka 60 zł- jak dla dorosłego. Nigdy się cenami ubranek dla dzieci nie interesowałam i nie wiedziałam jakie są, bo nie było takiej potrzeby, ale ceny powalające...

No i właśnie taką podwyżką to chcą do rodzenia dzieci zachęcić? - niepojęte...

Petunia-i jeszce się gady przebrzydłe zastanawiają nad zabraniem tego OGROMNEGOOOOO becikowego:wściekła/y:

pękłam.. pojechałam z mamą na zakupy do reala i nawciskała mi pełno body, pajacyków, śpioszków, itd.. body były za 3,99 zł ! a naprawdę fajne !... no i tak wróciłam do domu z pierwszymi ciuszkami..

Marcelina wiem o jakich bodach piszesz;) hih u nas w realu tez ja maja i cena naprawdę super wogole teraz to jakiś szał w realu na rzeczy dla maleństwa i na ceny;)

No dla dzieci rzeczy są bardzo drogie, bo dziady zdziercy wiedzą, że matka sobie odmówi, a dziecku kupi.... i jaki tu ma być przyrost jak ciągle rodzinie pod górkę

No my mamy maggie piżamy z tej firmy, też z allegro. Bardzo fajne gatunkowo. Teraz dokupię właśnie bodziaki i fajnie że ten link podrzuciłaś, dzięki :-)

super są te różowe, a mnie znów te błękity czekają :wściekła/y:

reklama
świetne są;) ja narazie wstrzymam sie z zakupem..;) może 8 marca bede wiedziec kto mieszka w moim brzuszku.. to wtedy sie skusze;) ja jak wchodzę do sklepu z odzieza dziecienca to dostaje sząłu i wszytko bym kupila;)

Do góry