reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

oj tak, burdel nieziemski i prawie same 56 się ostały..

ja wybrałam uniwersalne.. więcej kupować szaleć nie będe, dopóki nie poznam płci.. no chyba- że mnie coś wielce ruszy hehehe

reklama
Oli Oli jak coś to pomożesz?:-)

meggi pomogę z przyjemnością :-)

asiacurfaktycznie jakieś małe to parcie na kupowanie :-(, chociaż może to dobrze mniej kasy wydamy na zbędne rzeczy :-)

My już w domu. Pitek nie chce spać bo po drodze kimał, no a ja już nie mam siły za to.

Ostatnia edycja:
Oczywiście nie mogłam się powstrzymać i dokupiłam jedne maleństwo oczywiście w neutralnym kolorku:-) -taki mały ciupasek na 56 :-)
DSC01011.jpg
i upatrzyłam sobie z mężulkiem jeszcze jedno łóżeczko ma lepsza szufladę niż to z żyrafką ,bo jest na szynach i nie trzeba wysuwać całej szuflady z pod łózeczka aby coś wyciągnąć tylko wystarczy wysunąc kawałek a wieczko szuflady przesynąć załączam linka
http://allegro.pl/orzech-lozeczko-dzieciece-kubus-szuflada-wyj-sz-i1469018077.html

Ostatnia edycja:
Marcelina, Monila - ja takie mialam i bylam bardzo zadowolona, teraz tez takie bedzie chyba ze dostaniemy inne od kogos uzywane. Nie bedziemy tym razem z wydatkami szalec - szal zakupowy mam juz za soba po pierwszej ciazy :)

kurcze w malym mieszkaniu z 2 dzieci takie a la turystyczne na pewno byloby bardzo praktycznie, i te ktore pokazalas MARCELINA solidnie wygladaja, ale czy naprawde takie sa?7
EWA do jakiego wieku Nikosia takie lozeczko uzywalas? bo ja sie troche obawiam ze jak dziecko w wieku np 8 mcu zaczyna wstawac, to lozeczko tego nie "podola". myle sie mam nadzieje? no ale nawet na pare miesiecy moze bylaby to jaks opcja...hm....

reklama
susumali - mlody do 2 lat i 3 miesięcy byl w tym lozeczku dopoki nie zaczal wychodzic z niego gora w nocy zeby sie do mnie do lozka dostac :-) Od razu przeszlismy na normalne łóżko. Z drewnianego łóżeczka u babci szybciej nauczyl sie wychodzic bo wyjmowanie szczebelkow to fajna zabawa :-D
Fakt ze dla drugiego dziecka musze kupic nowe bo tamto juz mocno skrzypiace i w jedny miejscu sprute. No ale Niko wielki i silny chlop - dal mu rade.

Do góry