reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kiedy na zakupy ;)

barmanko no proszę:) Jednak znalałza się jedna zyczliwa mama:))

forever wiem, ze to nie do mnie pytanie... ale jeśli mogę się wtrącić to spirytus rozcieńczacz tak: 2/3 spirytusu i 1/3 wody. Oczywiście w przyblizeniu:)

reklama
Bardzo fajne są te turystyczne łóżeczka.Sama bym się skusiła na takie ale już mam drewniane a nie mam potrzeby mieć dwóch łóżeczek tym bardziej ,że nie zamierzam z maluchem podróżować.
Pochwalę się Wam leżaczkiem z Bright Starts jaki dzisiaj kupiłam-taki model dokładnie-i za 159 zł a regularna cenasklepowa 199(no ale na wysyłce oszczędziłam)

Bright Starts Leżaczek Różowy 7 melodii 6874 (1460833125) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Jest śliczny.Także polecam tym dziewczynom które się zastanawiały nad jego zakupem.

katamisz rzeczywiście śliczny! Nie cierpię tych napaćkanych wszystkimi kolorami i milionami zwierzątek:))
Ja leżaczek mam od brata ale gdzieś się zgubił ten pałąk do przywieszania różności przed malestwem. Na razie zastanawiam się czym go zastąpic chyba że się znajdzie...

A można dokupić takie pałąki osobno, nawet dzisiaj widziałam w sklepie.Ale oby się znalazł ten z kompletu bo po co niepotrzebnie kasę tracić ;-)
A jeśli chodzi o te przesłodzone i kolorowe gadżety dla dzieci to też za takimi nie przepadam.Wolę te stonowane i pastelowe no ale lubię jak się pojawia róż:-)

kurcze coś mi się z piersi prawej zaczyna sączyć...chyba siara.Traschka też to niedawno przerabiałaś prawda??

katamisz powaznie można dokupić sam pałąk? A jak to się nazywa? Pałąk do leżaczka?:)
Co do siary... mi sie pojawiła w 5 miesiącu a teraz po prostu leci siurkiem. Wystarczy, że dotkne piersi a mam mokrą koszulkę. Chyba naprawdę zacznę używać wkłądek laktacyjnych. Ale obciach, przed urodzeniem juz wkłądki:(

Ostatnia edycja:
katamisz dzięki, właśnie też oglądam na allegro. Muszę najpierw zmolestować brata żeby jeszcze się za nim rozglądnął w domu a jak nie to rzeczyyiście zamówię. Zawsze taniej sam pałąk niż nowy leżaczek...

forever melduję że paczka z kurteczką i kombinezonem przyszła, więc sprzedawca słowny, mój listonosz nie wziął mi wcześniej paczki bo zapomniał... szkoda gadać... ale ciuszki śliczne, więc polecam :)

reklama
a ja słyszałam ze mozna kupić robiony przez farmaceutów 70 % spirytus do przemywania pepka, ale mozna też zrobic, tu o tym piszą:

Urwis.pl :: Zobacz temat - Spirytus do ppka?

Ciekawe ile sobie życzą za te 5 min roboty. Gaziki Leko pamiętam z samodzielnego robienia sobie zastrzyków w brzuch - faktycznie do pępka mogą być zbyt suche.
Katamisz - leżaczek super - a nieróżowe są ? Np. jasnozielone ( ostatnio coraz b. mi się podoba ten kolor jakoś - ukłony dla Ja-Zołzy i chyba dla Traschki ;-) )
Madzioolka - dzięki :-) Kamień mi z serca spadł. Myślę, że nie tylko ja jestem zainteresowana tą informacją - zresztą widziałam, że wczoraj wieczorem ten Sprzedający miał już jeden komentarz wystawiony :tak: Z tego co pamiętam to napewno kupiłaś misiowy kombinezonik w białym kolorze, co jeszcze ?

Do góry