reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak się zmienia nasza waga

no, ja jestem ciekawa, jak u mnie bedzie :-) moj Felek, co tak niby sredniaczy cala ciaze, w 31tc mial 1780gr, czyli wychodzi, ze calkiem sporo! a mamusia sie nie wazyla, hehe jutro rano sprawdze :-)

reklama
Witam koleżanki :)
Wczoraj miałam wizytę, bez badań, za to mały wymacany przez brzuch - nadal główką w dół ładnie leży i się nie obraca.
Waga oczywiście poszła trochę do góry, obecnie 2,8 kg na +, nie wiem jak u was, ale ja nie mogę się dobrze rozpędzić chodząc, tak powoli się toczę...
Od 2 dni kłuje mnie po wysiłku na dole brzucha, czyli coś się zaczyna dziać...

heh moje nogi też wyglądają jak kacze hahah, taki wielki brzuch, jak jeszcze kostki spuchną to jak kaczka:)
zresztą do najszczuplejszych nie należą!!
i do najzgrabniejszych też nie:( ale ujdą w tłumie;)

reklama
Do góry