reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Gratki! :tak:
Test na pewno sie nie pomylil :tak:

Przykro mi...
Ale zycze, aby pierwsze in vitro okazalo sie tym szczesliwym :tak:

A u mnie dupa - brzuch zaczyna cmic na @ :-( Jesli jutro tempka choc troche spadnie, to nie ide na bete, tylko odstawiam leki...

Maćku i jak tam sytuacja na froncie ?? Trzymam kciuki cały czas

jak polecisz teraz to dzisiaj beda na pewno !! ło matko stresuje się tak jakbym toja miała bete robić ;p
szkoda ze nie wysyłaja na maila to byś wiedziała juz po 2 godzinach
Spytam najwyzej czy mozna zadzwonic... Choc z drugiej strony - z wrazenia nie bede mogla lekacji prowadzic;-)

Spytam najwyzej czy mozna zadzwonic... Choc z drugiej strony - z wrazenia nie bede mogla lekacji prowadzic;-)

hehe no trudno dzieci napewno nie bedą miały nic przeciwko jak bedzie troche luzu ;p

mi kiedys jak zadzwoniła podałam swoj pesel i nr badania podali przez telefon wiec mam nadzieje ze Tobie tez powiedzą

reklama
Do góry