hahahahahahahahahahaha wariatka :-) bede was podczytywac i gratulowac kazdej nowej mamusi;-)a kysz czarnuchy!
o matko... wlasnie zobaczylam jak rasistowsko wyglada moj post, wiec wyjasniam: chodzi o czarne mysli!!!! :-)
reklama
Gratki!
Test na pewno sie nie pomylil
Przykro mi...
Ale zycze, aby pierwsze in vitro okazalo sie tym szczesliwym
A u mnie dupa - brzuch zaczyna cmic na @ :-( Jesli jutro tempka choc troche spadnie, to nie ide na bete, tylko odstawiam leki...
Maćku i jak tam sytuacja na froncie ?? Trzymam kciuki cały czas
Wczoraj wieczorem mocno czulam podbrzusze na @, ale tempka dzis nie spadla. Ide zatem na bete. Cala sie trzese ze zdenerwowania!Maćku i jak tam sytuacja na froncie ?? Trzymam kciuki cały czas

Wczoraj wieczorem mocno czulam podbrzusze na @, ale tempka dzis nie spadla. Ide zatem na bete. Cala sie trzese ze zdenerwowania!![]()
Słońce bedzie dobrze
Wczoraj wieczorem mocno czulam podbrzusze na @, ale tempka dzis nie spadla. Ide zatem na bete. Cala sie trzese ze zdenerwowania!![]()
mozno trzymam kciuki za betke!! :-)
NIe wiem niestety... Jak okaze sie, ze nie dzisiaj to chyba sie pochlastamSłońce bedzie dobrzetrzymam kciuki
kiedy wyniki będą ???

NIe wiem niestety... Jak okaze sie, ze nie dzisiaj to chyba sie pochlastam![]()
jak polecisz teraz to dzisiaj beda na pewno !! ło matko stresuje się tak jakbym toja miała bete robić ;p
szkoda ze nie wysyłaja na maila to byś wiedziała juz po 2 godzinach
Spytam najwyzej czy mozna zadzwonic... Choc z drugiej strony - z wrazenia nie bede mogla lekacji prowadzic;-)jak polecisz teraz to dzisiaj beda na pewno !! ło matko stresuje się tak jakbym toja miała bete robić ;p
szkoda ze nie wysyłaja na maila to byś wiedziała juz po 2 godzinach
Spytam najwyzej czy mozna zadzwonic... Choc z drugiej strony - z wrazenia nie bede mogla lekacji prowadzic;-)
hehe no trudno dzieci napewno nie bedą miały nic przeciwko jak bedzie troche luzu ;p
mi kiedys jak zadzwoniła podałam swoj pesel i nr badania podali przez telefon wiec mam nadzieje ze Tobie tez powiedzą
reklama
No zobaczymy.hehe no trudno dzieci napewno nie bedą miały nic przeciwko jak bedzie troche luzu ;p
mi kiedys jak zadzwoniła podałam swoj pesel i nr badania podali przez telefon wiec mam nadzieje ze Tobie tez powiedzą
Uciekam!
Podziel się: