konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Opycham się żelkami, chrupkami kukurydzianymi i kiełbasą
Już mi trochę niedobrze, ale zostały 3 chrupki, więc nie warto zostawiać 
koriander Dobrze pamiętasz ;-)
Moja obiegówka i zaświadczenie znalazły się- portier odniósł. Ale w kadrach nie pozwoliła mi spiąć obiegówek ze sobą, więc i tak musiałam od nowa biegać po pieczątki
W końcu wszystko wczoraj załatwiłam i dziś jestem po pierwszym dniu pracy. Niestety nikt nie chciał mnie traktować jak nowej osoby: pomagać i wszystko tłumaczyć ;-) Zupełnie jakbym miała 14-dniowy a nie 14-miesięczny "urlop" ;-) Pracy było dużo, jak zwykle zresztą, i oczywiście nie skorzystałam z przysługującej mi godzinnej przerwy. Jakoś tak wyszło
P. sobie chyba całkiem nieźle radził z małą, bo nie dzwonił
Za to tak go ten dzień wymęczył, że poszedł spać o 20 
Wydaje mi się, że u nas spokojnie odbędzie się odstawienie od piersi, nawet szybciej niż bym chciała :-( Dziś karmiłam małą o 5.30 przed wyjściem do pracy, jak wróciłam, już spała. I doskonale zniosła dzień bez cyca, a ja dopiero po 21ej sobie pokarm ściągałam- wcześniej nie było potrzeby, więc mleka mam już mniej.
Też mi będzie brakować tej bliskości przy karmieniu. Od czasu jak zmniejszyła się ilość karmień piersią, zaczęły mi one sprawiać dużo większą przyjemność
agi powodzenia jutro w pracy
klementinka aż litr
Moja nic nie pije oprócz mleka ok.3 razy, więc może ok.450ml wypija.
zyrraffka Prawie sucha pieluszka po nocy wydaje mi się niepokojąca, poszłabym do lekarza, jeśli rano znowu tak będzie.
kasiu j Mam nadzieję, że szybko wrócicie do domu, zanim jakiś szpitalny rota się wami zainteresuje
Duuużo zdrówka dla wszystkich walczących z chorobami
Muszę iść sobie coś do picia zrobić, bo "wysuszona" się czuję;-) przez cały dzień tylko ok.750ml wypiłam i 2 razy w toalecie byłam (przed 6 i po 20)
A zazwyczaj przekraczam 2litry

koriander Dobrze pamiętasz ;-)
Moja obiegówka i zaświadczenie znalazły się- portier odniósł. Ale w kadrach nie pozwoliła mi spiąć obiegówek ze sobą, więc i tak musiałam od nowa biegać po pieczątki

P. sobie chyba całkiem nieźle radził z małą, bo nie dzwonił

Wydaje mi się, że u nas spokojnie odbędzie się odstawienie od piersi, nawet szybciej niż bym chciała :-( Dziś karmiłam małą o 5.30 przed wyjściem do pracy, jak wróciłam, już spała. I doskonale zniosła dzień bez cyca, a ja dopiero po 21ej sobie pokarm ściągałam- wcześniej nie było potrzeby, więc mleka mam już mniej.
Też mi będzie brakować tej bliskości przy karmieniu. Od czasu jak zmniejszyła się ilość karmień piersią, zaczęły mi one sprawiać dużo większą przyjemność

agi powodzenia jutro w pracy

klementinka aż litr

zyrraffka Prawie sucha pieluszka po nocy wydaje mi się niepokojąca, poszłabym do lekarza, jeśli rano znowu tak będzie.
kasiu j Mam nadzieję, że szybko wrócicie do domu, zanim jakiś szpitalny rota się wami zainteresuje

Duuużo zdrówka dla wszystkich walczących z chorobami

Muszę iść sobie coś do picia zrobić, bo "wysuszona" się czuję;-) przez cały dzień tylko ok.750ml wypiłam i 2 razy w toalecie byłam (przed 6 i po 20)

Ostatnia edycja: