reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ok ja uciekam bo mój chłopczyk kochany wstał.Pójdziemy na spacer, bo u nas słonko swieci i plus 10 :)
Miłego dnia.

Aaaaaa LENKA masz jakiś dobry i sprawdzony przepis na pączki i faworki ? bo jutro tłusty czwartek i chciałabym cos zrobic

kochana na mojej stronie jest super przepis;)

reklama
cudna

mama kubulki i klementinka Łukasz mało pije napojów tak około 50 ml, i tylko od kilku dni pierś, nic nie chce jeść, myślę że przez przeziębienie i ząbkowanie.

zyrraffko - Polcia miała podobnie z 1,5 miesiąca temu....Pieluchę w nocy miała praktycznie suchą....ale wynikało to z tego że mniej piła....Jakoś nie chciała przez kilka dni wody...a potem ja jakoś wypadłam z rytmu i zapominałam (okropna matka) dawać jej pić....Ale odkąd wróciła ochota Poli na picie i mamy pamięć....pielucha cieżka ze hohoho.....Też się denerwowałam i miałam iść z tym do pediatry ale jak byłam w Polsce wszystko wróciło do normy więc sobie darowałam....Myślę że to może wynikać z przeziębienia...ale gdyby przez kolejne dni było podobnie zasięgnęłabym rady pediatry....Całuski dla naszego Łukaszka...

dziewczyny mój Łukasz strasznie mało sika, przez noc prawie nie zmoczył pieluszki i w dzień teraz nawet nie musiałabym zmienić pieluchy gdyby nie kupa:( myślicie, ze to normalne?? Trochę się niepokoję tym.

u chłopca nie wiem jak to jest u dziewczynki jeden z objawów zapaelnia dróg moczowych:(

mama kubulki i klementinka Łukasz mało pije napojów tak około 50 ml, i tylko od kilku dni pierś, nic nie chce jeść, myślę że przez przeziębienie i ząbkowanie.
zyraffko probuj jakos podawac mu plyny, albo rzeczywiscie dawaj duzo cyca, zwlaszcza przy przeziebieniu dzieciaki potrzebuja pic
jak Jas mi pic nie chce to robie rzadka zupe, kaszke tez no i owoce
podobno dobry jest banan, jakos odpowiada za gosp wodna organizmu
lekarka mowila ze kazda lyzeczka jest wazna

kochane ja tak lukam na chwilkę
najmłodsze już śpi, starsze nie chce, chłop zaraz do łóżka będzie wyganiał;-)

emalia a to się z Perfectą zgadałyśmy na temat Twojego niewyspania i obolewania. hihih ot takie ciekawskie baby i tyle, czyli do dietki jeszcze jakieś ćwiczonka doszły? hmm....wiosna jak nic się zbliża:-D
Agi78 dziękuję maluchy już lepiej a jak Twoje nastawienie przed jutrem? Pewnie nie jest lekko, ja juz zaczynam trzymać kciuki żeby szybko czas zleciał i żebyście obie za bardzo za sobą nie tęskniły
koriander przyjdzie i czas na Lilusię że zrezygnuje z cyca, ach i piękna fotka w suwaczku

a co do tego cycania to faktycznie szkoda ale tłumaczę sobie że w życiu każdego malucha nadchodzi taki moment i to nieuniknione, zobaczymy co będzie dziś, jak nie bedzie chciał cyca to kończymy

cos dziś prześladują mnie sprzeczne uczucia, nie wiem sama czemu, najpierw to cycanie Tomka, później byłam zanieść Kartę zgłoszeniową Joaśki do przedszkola i jak do tej pory byłam pewna że chce żeby tam chodziła bo ona jest bardzo chętna do dzieci i zabawy i wogóle, ale jak już zrobiłam krok w tym kierunku znaczy że zgłosiłam ją to gdzieś mi ta pewność znikła, oj coś czuje że będę bardzo to przeżywać gdyby się dostała :tak:

liliti zdrówka kochana, a dywanik superowy.....ciekawe co zdec na to jak go zobaczy?
gosiagro i jak poszło spikowanie? rysunki chyba nie były potrzebne
matko ja się zastanawiałam kiedy ja ostatni raz miałam do czynienia z językiem i wyszło mi że jakieś 6-7 lat temu, szok i pewnie niewiele mi z wiedzy zostało
ewelinka i jak dziewczyny, mam nadzieję że lekarz będzie zbędny chociaż może lepiej by było jak je osłucha bo kto wie? u nas też sie niewinnie zaczynało
Klementinka najlepsze życzenia z okazji rocznicy
Casia77 także dla Twojego Miłoszka najlepsze życzenia z okazji ukończenia 8 miesięcy
zyraffka
i jak sytuacja pieluszkowa? mimo wszystko próbuj podawać Łukaszkowi piciu. każda łyżeczka jest cenna, albo może cyca częściej, jeśli by się to utrzymywało dłużej to skonsultowałabym to z pediatrą
perfecta nie robiłam dziś zupki bo moi zażyczyli sobie rybę, a na jutro ogórkową, pewnie gdzies dopiero ok weekendu upichcę:-)

coś miałam jeszcze napisac ale mi umknęło więc kolorowych snów i przespanych nocek:-D

Mój mąz taki choryyyyyyy...szok!!Oby Gai nie zaraził!!!
A ja jeszcze buszuje po necie ale zaraz ide spac bo cos mi sie chce bardzo:)

reklama
Do góry