reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lenka ja doprawiam małemu zupki sola-niewielkie ilości tak tylko żeby zmienić smak, bo inaczej to nie zje wcale

a Liliti dobrze że moja córcia jest w przedszkolu, bo gdyby zobaczyła ten dywan to musiałabym chyba szukać takiego samego :-D

Ostatnia edycja:
gosiagro powodzenia na pewno pospikasz perfekcyjnie :-) Z niemieckiego to pewnie kasiajanicka by ci mogla pomoc ale chyba to za daleko :nerd: Latem zapraszamy oczywiscie na darmowe konwersacje przy kawie w T :rofl2:
ewelinka wspolczuje tych chorobsk, mam nadzieje ze to juz koncowka

Lena ja tez pamietam jak jeczalas, Agi i zdec tez tylko troche mniej :laugh2:
Klementinka dobrze ze u Jasia lepiej:tak: Jak apetyt, rosnie?:-)

gosiagro powodzenia na pewno pospikasz perfekcyjnie :-) Z niemieckiego to pewnie kasiajanicka by ci mogla pomoc ale chyba to za daleko :nerd: Latem zapraszamy oczywiscie na darmowe konwersacje przy kawie w T :rofl2:
ewelinka wspolczuje tych chorobsk, mam nadzieje ze to juz koncowka

Lena ja tez pamietam jak jeczalas, Agi i zdec tez tylko troche mniej :laugh2:
Klementinka dobrze ze u Jasia lepiej:tak: Jak apetyt, rosnie?:-)

jaka śliczna Llicia w suwaczku!!!:tak::tak:

Odrazu mi sie rzuciło nowe zdjęcie Lilianki w suwaczku!!!! Swietna!!!!!
gosiagro - mam to samo...Jutro wracam do pracy i tylko angielski i angielski.....Mam nadzieję że nie zapomniałam języka....przez ten rok!!!!Bo odkąd wróciłam do Uk to tylko u lekarza i w sklepach musiała spikać...a że rzadko wychodziłam.....no ale od jutra spikanie pełną gębą!!!!! Hihihihihi!!!Na pewno dasz sobie radę...
liliti - boski dywanik!!!! Niezły prezent tatuś sprawił Sonii!!!
koriander - przypominam tylko że nasze czerwcowe dzieciaczki urodziły się w lipcu więc ja i zdec jesteśmy chyba usprawiedliwione...hihihihihi :-D :-D :-D.....Ale fajnie sobie tak przypomnieć tamten czas..... :-)

Ostatnia edycja:
jaka śliczna Llicia w suwaczku!!!:tak::tak:
nooooo
i jak swietnie pasuje tlo do suwaczka

a mi maz przypomnial ze dzis mamy 4 rocznice cywilnego:zawstydzona/y:
ale i tak kolacji nie zrobie bo wraca dopiero o 23, moze jutro nadrobie
taka sama pogode mielismy tego dnia, piekne slonce i cieplo jak na poczatek marca

edit: a gdzie moj suwaczek Jasiowy, co to za znikanie:wściekła/y:

nooooo
i jak swietnie pasuje tlo do suwaczka

a mi maz przypomnial ze dzis mamy 4 rocznice cywilnego:zawstydzona/y:
ale i tak kolacji nie zrobie bo wraca dopiero o 23, moze jutro nadrobie
taka sama pogode mielismy tego dnia, piekne slonce i cieplo jak na poczatek marca

edit: a gdzie moj suwaczek Jasiowy, co to za znikanie:wściekła/y:
No właśnie miałam pytać gdzie on jest? Nie zmieniałas czegos w ustawieniach?
edit: już jest :-D
I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy śłubu

Ok ja uciekam bo mój chłopczyk kochany wstał.Pójdziemy na spacer, bo u nas słonko swieci i plus 10 :)
Miłego dnia.

Aaaaaa LENKA masz jakiś dobry i sprawdzony przepis na pączki i faworki ? bo jutro tłusty czwartek i chciałabym cos zrobic

reklama
Klementinka najlepsze zyczenia z okazji rocznicy!

WLasnie, pamietacie te malutkie paczki na ktore przepis ktos podal w zeszlym roku? Byly przepyszne, ale jaki to byl przepis?? Plizzz moze ktos zapisal??
Kolenderko nie wiem czy to to ale wrzuce:
CIASTO:
1 serek homogenizowany np waniliowy lub jaki kto chce
1,5 szklanki mąki
3 jajka
1 łyżka cukru
1 łyżeczka proszku do pieczenia
Miksować jajka z cukrem, dodać serek, mąkę wymieszaną z proszkiem,wymieszać.
Na gorący tłuszcz kłaść łyżeczką kuleczki ciasta.Można pomóc sobie druga łyżeczką. Piec na złoty kolor. Same się obracają,pieką się migiem, czasami nie są idealne kuleczki ale smakują zawsze super )
Posypać cukrem pudrem.

Ostatnia edycja:
Do góry