reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Czesc dziewczyny! Mam nadzieje, ze przygarniecie mnie do swojego grona...Ja dopiero poczatkuje w tematyce ivf..jestesmy z mezem po 2 nieudanych IUI. Po badaniu fragmetnacji DNA plemnika okazało sie ze jest 20%...tak wiec zdecydowalismy sie na IVF. Obecnie czekam na @..w tym cyklu byłam stymulowana clo do kolejnego IUI ale z niego zrezygnowalismy po otrzymaniu wyników meza...tak wiec czekam na @ i mam sie zgłosic do mojej ginki. Rozpoczełam juz szczepienia przeciwko żółtaczce-1 za mna...w poniedziałek jade z mezem na badania gentyczne i calą mase innych takich jak toxo itd..Ginka powiedziała ze bedziemy mieli długi protokół..
Trzymam za wszytskie invitrowe dziewczyny mocno kciuki:-) i wracam do lektury wątku bo calego jeszcze nie przeczytałam....a no i mocno trzymam kciuki za Wasze betki dziewczyny:tak:

reklama
witaj Asiiek :) Wszystko przed Toba dopiero,ale jestem pewna,ze dasz rade :) My tu wszystkie dajemy rade :tak: wiec nie mozesz sie wylamac ;-) Najpierw stymulacja,potem punkcja i transfer,czas szybko zleci i ani sie obejrzysz i juz bedziesz odpoczywala w domku z zarodkiem w brzuszku :)
Zycze Ci powodzenia i napewno bede trzyamc kciuki :)

witaj Asiiek :) Wszystko przed Toba dopiero,ale jestem pewna,ze dasz rade :) My tu wszystkie dajemy rade :tak: wiec nie mozesz sie wylamac ;-) Najpierw stymulacja,potem punkcja i transfer,czas szybko zleci i ani sie obejrzysz i juz bedziesz odpoczywala w domku z zarodkiem w brzuszku :)
Zycze Ci powodzenia i napewno bede trzyamc kciuki :)
hehe wielkie dzieki:-)...dam rade..musze hehe...wiem, ze teraz będzie mi sie dłuzyło do @ po to jeszcze jakies 10 dni wrr a potem pewnie jakos poleci bo z tego co czytala to wizyty beda czesto wiec i czas szybciej zleci...a potem znowu to czekanie na bete

Witaj Asiiek
Dasz rade, tyle wytrzymałaś to i to wytrzymasz. Czarnykot ma rację. Nie możesz się wyłamać:)

Dzięki a może mogłabys podać mi namiary na jakieś mieszkanie w pobliżu kliniki bo muszę coś wynająć! Bardzo sie boję tego zabiegu ale jest jedyna szansa na maleństwo! A kto cię prowadził w białymstoku wołczyński czy ktoś inny! A czy u ciebie sie udało? Jak będę miała jeszcze jakieś pytania pozwolę sobie napisac do ciebie! Pozdrawiam

a powiedzcie mi jak to jest z tym wyciszaniem...bo w necie jest masa roznych info.. czasami dziewczyny zaczynaja w 21dc a czasami w 1dc czy to zalezy od decyzji gina czy od czegos innego?

reklama
Do góry