reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Ja byłam z mojego XA bardzo zadowolona. Super sie prowadziło , do lasu , na plaze , zima sie swietnie sprawdził. Spokojnie wkladałąm mu poduszeczke pod plecy nawet jak był zapiety pasami i siedział niemal w pionie :) takze ja polecam mimo wagi , ale cos za cos

reklama
Obecnie najbardziej opłacalnym zakupem jest kupno X-landera. Wózki są super, o gdy dziecko wyrośnie to można je oddać do skupu na nextway.pl i odzyskać sporo pieniędzy Bądź wymienić na spacerówkę lub zabawki dla dzieci

no ja tez podziwiam........5 razy dziennie niezły wynik, ciekawe kiedy ona ma czas na zrobienie czegos w domu :D chyba ze sa to takie szybkie wyjscia tylko nap potrzeby psa ;]

Dziunka moze tutaj.... Folia przeciwdeszczowa na wózek spacerowy. (1492923414) - Aukcje internetowe Allegro ja tez sie musze zastanowic nad folią ;]

Dokładnie - na potrzeby psa:tak: ja bym chyba padła po tygodniu!!!

Oo folia fajna, a to u góry to chyba okienko?

Ja byłam z mojego XA bardzo zadowolona. Super sie prowadziło , do lasu , na plaze , zima sie swietnie sprawdził. Spokojnie wkladałąm mu poduszeczke pod plecy nawet jak był zapiety pasami i siedział niemal w pionie :) takze ja polecam mimo wagi , ale cos za cos

Ale Ty kochana masz WINDĘ:-D

Ja nie umrę ale też ciekawa jestem!

Widziałam dziś na żywo Bertoni co Kasia kupiła. Koleżanka ma. No mój wózek wydaje się większy, siedzisko szersze chyba też. Ale to na oko. Rączka i koła jednak się różnią, ale tak to całkiem podobne:tak:

Widziałam dziś TAKIE cudo że aż kawałek szłam za babką zobaczyć co to za firma. Ale nie udało mi się, idę szperać na necie!

o to było coś takiego, ale głęboki i nie do końca to http://www.misiekispolka.pl/WOZKI_DZIECIECE/Spacerowki/Titi_Wozek_spacerowy_SMART.html

Nie, odwołuję, to nie było to, bo tamten wózek miała z przodu dwa koła...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jestem z mojego x-landera przeogromnie zadowolona. W życiu go nie zmienie na inny. Spacerówke parasolke chciałabym kupić tylko na wyjazdy a tak to na pewno się nie przesiąde ;)))

Do góry