reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Zmartwiłaś mnie, tak się już nastawiłam na lovi... mam dwa smoczki- o takie
smoczek-silikonowy-gryza_1814.jpg
butelkę i termoopakowanie.

Amela uzywala jeszcze miesiac temu kubka 360 takiego z lovi i był swietny jedyny na rynku.
Jak mała sie urodzila to ciagle płakała, tylko przy piersi nie wiec mleka naprodukowałam tyle ze lepiej nie mówić, pediatra do którego poszłam po ok 7 dniach od porodu powiedział ze może niedojada i poradził dokarmiac mlekiem modyfikowanym (byla to bzdura i pediatre zmieniłam) ale wtedy ja dokarmiałam przez kilka dni no i jak ryczała a ja sama w domu z obolałymi piersiami i cało reszta to dosłownie ryczałam nad tym ze niemogłam jej zakrecić tak by nie leciało z pod tego pierscienia. Potem okazała sie ze Amela ze szpitala wyniosła bakteryjne zapalenie ukladu moczowego i dlatego tak plakala. A smoczek zaden nie przeszedł, wtedy lovi nie miał jeszcze swoich smoczkow.

Kurcze, mam nadzieję, że mi nie będzie ciekła. mOże to była jakaś wadliwa??

mamusia, mam niebieski i zielony, są śliczne, mam też smoczek tomee tippee 0-3 i jest dużo mniejszy od tych lovi, ale jakoś te lovi b. do mnie przemawiają.... Zobaczymy w praktyce.

kati ale zakupów..ładnie juz...

ja tak dziś patrzyłam, że mnie sie ciuszki dla maluszka nie zmieszczą w jedna komode, dopiero kilka rzeczy włożyłam i już jedna szuflada pełna..a to z ikea komoda, dość spora...chyba dwie kupię, albo szafę odrazu...

A smoczek, stawiam na NUK, dokładnie takie Nuk Smoczek uspokajający silikonowy 2 szt. BABY ROSE - opinie o Nuk Smoczek uspokajający silikonowy 2 szt. BABY ROSE
u Filipa sprawdziły sie super...poźniej mieliśmy te http://www.urwis.pl/sklep/z2496_smoczek-silikonowy-anatomiczny-canpol-6-18-miesiecy.html...były świecące w nocy...fajne to

misialina dobry wybór - czerwcówki w jednakowych koszulkach będą...

Widzę ,że już większość z nas jest ładnie zaopatrzona we wszystko.
Co do smoczków i butelek to ja mam 1 lovi z termoopakowaniem + 1 nuk +gratis smoczek i jedna jakiejś nie znanej firmy ale to tylko tak do herbatek będzie(od mamy dostałam)Myślę ,że na początek mi wystarczą 3 buteleczki a co do jednej firmy to ja się nastawiam na karmienie piersią jednak a butelki w sumie wszystkie dostałam...i jedna lovi była właśnie w gratisie do termoopakowania.

Setana
a jaką komodę chcesz kupić??Pochwalisz się??Ja w sumie też mam do kupienia już tylko komodę i farbę na ścianę a całą resztę już mam.Kurcze dzisiaj oglądałam łóżeczko i wiecie co mi się rzuciło...było pęknięte i ta baba je kleiła.Nic mi o tym franca nie powiedziała nawet!!:wściekła/y:Szczerze mówiąc w tej chwili to zastanawiam się czy go na śmieci nie wywalę i nie kupię nowego bo to strach dziecko włożyć do klejonego łóżeczka.

mysia ja z Igorem miałam też takie smoczki nuka i świetnie się sprawdzały.

reklama
ja tak dziś patrzyłam, że mnie sie ciuszki dla maluszka nie zmieszczą w jedna komode, dopiero kilka rzeczy włożyłam i już jedna szuflada pełna..a to z ikea komoda, dość spora...chyba dwie kupię, albo szafę odrazu...

Mysia jaka komode z Ikei masz (wielkosc, model)? Ja wlasnie mam zamiar jakas wybrac i nie moge sie zdecydowac na wielkosc. No i powiedz czy zadowolona z niej jestes.

Do góry