• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

prawdziwe pracusie z Was ;) szkoda ze blizej nie mieszkacie ;))))))))
mnie czeka tort na wtorek , ale jakos nie mam polotu . A sprzatanko jutro niestety . Choc nie plakalabym jakby mi ktos zrobil dzis ;)

A dzis bylam z malym u lekarza , wtedy goraczko przeszla po 1 dniu a dzis od rana kaszel , no i poszlam sie upewnic ze to nic wielkiego . Bylismy ok 16 i bez problemu nas przyjeli , i bardzo milo potraktowali. Normalnie jak nieraz piszecie ze nie ma miejsc juz i z chorym dzieckiem nie mozecie pojsc - to mnie az to przeraza. U nas od 7 do 18 przychodnia czynna i zawsze wezma. Nic mu nie jest tylko katarek i splywa do noska i z tego kaszelek, ale powiedzieli ze lepiej osluchac . M trzymal Alana i ten sobie spacerowal po korytarzu i w pewnym momencie podszedl do nich jakis maly chlopczyk to moj zaczal isc do tyłu ;) ale mielismy z niego ubaw. Taki maly dzikusek troche mi rosnie ;) boi sie obcych. Mama nadzieje ze latem jak bedziemy juz czesciej na dworze to sie zmieni .

monia- podziwiam cie - ja 2 max 3 razy sie przebudze na wyciagniecie cycka ( 5 min ) i spie dalej. Chyba bym wymiekla jakbym miala tak w nocy wstawac.

A i jeszcze jedno - byla tez kobitka z miesieczna coreczką , nie moglam sie napatrzec, taka sliczniutka , odrazu wspomnienia wrocily :) A jaka malutka ;)

reklama
Polka, Polusia to poszalałyście w kuchni i porządkach:-) teraz zasłużony odpoczynek

A ja jestem mega zła ale nawet dziś mi się pisać nie chce:-( Jak coś to jurto się wyżalę na ts:-(

dziewczyny a ja zgubilam gdzies decyzje o nadaniu NIP-u wiecie moze jak sie postepuje w takiej sytuacji? w ten nowej robocie wymagaja...:-(

kasiu
a co sie stalo kochana??

ja tez podziwiam wstajace mamusie, u nas dzis o 2 wstal m, kochany moj, ja nie umialam sie zwlec...:-p

Witajcie kochane,
Ja na chwilkę, bo ostatnio chwili brak.
Lilusia bardzo dziękuję Milence i jej rodzince za przepiękną karteczkę. Jest prześliczna, po prostu wspaniała pamiątka!
Udanych imprezek dziewczynki!

k aralajna wystarczy że udasz się do US i Ci wydadzą zaświadczenie.

A ja patrzę na film i obmyślam jak tu zrobić ładny Gaik zielony na Pierwszy dzień wiosny :) bo Wiktor na poniedziałek ma pochód przez całą wieś :) :)

Franko padł zjadł dziś pierwszy raz manne na normalnym mleku na gęsto :) z takim apetytem zjadł że szok. Na zaśnięcie zrobiłam mu butle ale wypił z 20ml więc najadł się na pewno bo śpi spokojnie. Jestem dumna z niego :) jeszcze trochę i butla pójdzie w niepamięć :)ale to nie ten wątek więc się nie rozpisuje.

Ninio spi ale cos zakaszlam dzisiaj brzydko z 3 razy...

ale fajny wieczor spedzilismy. Posiedzielismy w piwnicy potanczylismy mlody pobiegal troche, potem basenik i sie pobawilismy :)

jutro sa targi w m1 slubne pojade moze cos wyczaje ciekawego z sukienek potem wpadaja rodzice Ł. ale nic ni wie...zaprosił ich na nd a oni jutro na nocke wpadaja tort zamowiony...zdziwi sie :)

Monia znajomy co nam robil naglosnienie w domu mowil ze jego dziecko kiepsko spalo...zrobili pobranie krwi i wyszedl za niski poziom zelaza....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry