reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

gratulujemy :) idziemy ząb w ząb :)z tym, że u mnie ostatnia noc i ten wieczór pod negatywnym znakiem ząbkowania, na szczęście ibum i dentinox dają radę; )

a jutro idę na spacer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziś już też pół godz byłam :)

agi- jak pola?

kasiu - dziękuję, już dobrze....lekka tempka była jeszcze przed południem ale nawet jej nic nie podałam i przeszło zaraz i już jest ok....Teraz tata walczy aby uspać smrodka ale Polcia odzyskała humorek i ani mysli spać....
I oby tez ząbalek u Fifiego szybko wyszedł i nasz chłopczyk się nie męczył.....i udanego spacerku jutro!!!!! Buziaki!

reklama
pierwsza! mąż pojechał...
Jagoda wstała 5:30! masakra jakaś... :( zapowiada się ładny dzień. Trzeba będzie się wybrać na spacerek.

Witam sie w pierwszy wiosenny dzien:-)

My wczoraj mielismy rewolucje.... w nocy z soboty na niedziele Hania wymiotowała, potem ja rano a popoludniu Daniel.... Do tego problemy z zoladkiem, i biegunka... ale ja brałam smecte, dzieciaki orsalit i tez sok z jagód, i dzis juz niby przeszlo, zjadlam wreszcie bo od soboty wieczora nic... :no:

Wiecie ze w tą sobote w nocy juz przestawiamy czas godzine do przodu? ciekawe jak dzieciaki zareaguja...

Gratulacje dla ząbkowiczów, jejku juz 8 niektorzy maja:-)
No i Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!!:***

Dzień Dobry mamusie i dzieciaczki
jaki mamy piękny pierwszy dzień wiosny, pewnie i spacerek długi zaliczymy później
bo większych planów na dziś brak

Agi super że Polusia juz się ma lepiej, czyli to jakiś jednorazowy incydent był, a jak dzisiejsza nocka?
koriander a jak Lilusia, mam nadzieję że też lepiej
mama kubulki ja bym wcale na siłe nie próbowała przekonywać sie do teściowej bo i po co? mozna być szczęśliwym i bez tego
Perfecta czyżbyś się zaszyła na dobre w kuchni? wychodź z niej szybciutko, teraz przerwa na BB
Izia_tcz biedny Michałek dużo zdrówka dla niego
Kasiulka a to Hania ma pokaźną kolekcję ząbków
KasiaJ. jak miła odmiana wreszcie na spacerek, dziś ma też być ładnie pewnie u Was też to miłego spacerku, już sie dość nasiedzieliście w domku
Ola_fasola ogromnie gratulujemy pierwszego ząbka

duże buziaki dla Natalci i Klaruni

miłego i słonecznego Pierwszego Dnia wiosny

Wpadlam tylko na chwilę zameldowac ze Jagoda zaraziła sie od Hanki i w nocy wymiotowała na potęgę:((( Dziś juz lepiej, wydaje mi się ze dzięki tej szczepionce na rota..

Ola- gratuluję pierwszego ząbka!!!!!!!!
Kasiulka-u was to juz cała ząbkowa klawiatura:)))) Gratki!
Agi- super ze Pola juz doszła do siebie!
Kasiu- udanego spacerku zycze! My kiblujemy od 6 lutego!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witajcie, PIERWSZY DZIEN WIOSNY, oby dla wszystkich mam byl sloneczny i radosny :-D
bloemen.jpg

eagle dziekuje kochana, u nas lepiej, Lila broi wiec na pewno bol minal, goraczka tez. Jutro jest wynik posiewu i licze z calego serca ze nie bedzie musiala brac innego antybiotyku :confused2: milego spacerku

kasiaj i jak pogoda u was?? Mam nadzieje ze dlugo oczekiwany spacer dojdzie do skutku!!!
Agi czyli moze to jednak bylo przez zabki?? Buziaki dla POli!!

eliza zdrowka!

agast jejku zdrowka!!!!Biedna Jagodka :-(

Ola fasola gratuluje zabka :-)

A ja zapomnialam napisac, ze przebila sie nam lewa gorna jedynka!!! W koncu bedzie Lila wygladala jak czlowiek :-):-)

A ja uciekam na sniadanko a potem znowu dlugi spacer :cool2:

Ostatnia edycja:
Do góry