Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

rozebrała się sama ze śpiworka i buszowała nam z gołymi nóżkami do 7 po łóżku
czesc mamunie ;0
wpadlam na chwilke sie przywitac i zyczyc Wam milego dzionka
maz chce jechac na obiadek do swojej mamusi, grrrrrrrr a ja sie przed tym bronie rekami i nogami , tym bardziej ze jutro znow bede musiala na nia patrzec, łeeeee
mam wrazenie ze moje relacje z tesciowa sa gorsze z dnia na dzien, to wisi w powietrzu, nie umiem nawet sprecyzowac o co mi tak naprawde chodzi, nie chce z nia przebywac i wysilac sie zeby z nia gadac, mecze sie,
ciekawe..... ona pewnie czuje tak samo eh macie jakis pomysl, zeby przekonac samą siebie to kobiety na ktora mam alergie?????????? help
sto lat dla miesieczniaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a po co sie zmuszac,i przekonywac?![]()
hm...bo tak byloby przyjemniej jakbysmy sie wzajemnie lubily i moj maz nie musialby ciagle patrzec jak przewracam oczami jak ona glosi swoje madroscii generalnie matrwie sie tym ze jest ciagle gorzej, a ona nam pomaga przyjezdza do Kubusia raz w tyg i nawet uprasuje czasem rzeczy Kuby i meza (bo moich to nie
) i w sumie powinnam byc jej wdzieczna , a ja sie ciagle czepiam, zastanawiam sie czy jestem az tak wredna osoba, ze sie ciagle czepiam kobiety, ktora w gruncie rzeczy chce dla nas dobrze a na pewno da chce dobrze dla synusia i wnusia
![]()
dziewczyny, a Wy jak dogadujecie sie z tesciowymi, jak zrobic, zeby bylo dobrze i milo i jednoczesnie NIE pozwolic sobie wejsc na glowe????????????