reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Tygrynko różnica duża gdzie się umawia, ja jestem nauczona zawsze konkretów;) Ale dzisiaj odpuszczę byłam z mała na spacerku, a teraz trochę poogarniam i poczekam na zet z obiadem:)
Na-tuska może zadzwoń na portiernię czy ktoś nie oddał, jak masz domowy?
Skrzat910 takim podkładaniem świni nigdy się daleko nie dojdzie, a poza tym to chyba poziom jaki reprezentuje ta kierowniczka!
Guziczku to zdrówka;) i dobrych pomysłów:D A może cyfrówkę jakąś w miarę prostą? Do 300 zł na pewno coś kupicie!
Mnie zaczyna ogarniać senność a Baśka grandzi:p

hej dzxiewczyny :-)
dzisiaj jestem w innym miejscu zastępuję chorą kumpelę :-) ale tu ruch od rana a ja się wczoraj pizzą podtrułam i mnie mdli to kara za lenistwo że mi się obiadu nie chciało robić!!
Natuska ale nie fajnie z tel. oby B. znalazł możesz spróbować zadzwonić do biura obsługi i zapytać czy ktoś nie dzwonił z niego w razie czego zablokują ci żeby ci ktoś nie nabił rachunku, mojej mamie zwinęli kiedyś tel. i wydzwaniali po 0700 i później musiała w ratach spłacać :-(
Jak tam spacerowicze??

Tygrynko różnica duża gdzie się umawia, ja jestem nauczona zawsze konkretów;)

ojeju no przecież Ci mówię że Ty byś konkretnie w jakieś miejsce przyjechała a my po Ciebie byśmy doszły:-D obojętnie gdzie by był ten konkret ;-)

młody znowu gorączka 39....

biedulek:-( czyli lekarz się kłania:confused2:

my dopiero wróciliśmy do domu... super było, dzięki dziewczyny :-D w szczytowym momencie była nas czwórka (i piatka dzieci, Natuśka podbija stawkę;-) może podwójnie:-p), bo przypadkiem (taaa na pewno krążyła po osiedlu od dwóch godzin;-)) dołączyła do nas Kozaczino z Lulą:tak: było dużo rozmów, śmiechu, płaczu też, a jak :-D Seba też pokazał co potrafi, Filipek był o wiele grzeczniejszy, że o Weronice czy Emilce nie wspomnę:-D

Fajnie że spacerek wam sie udał. My niestety gnijemy w domku dzisiaj ale jutro jedziemy wieczorem na ploty do kumpeli.

Ilonka biedny Filpek:-(. Pewnie jutro do lekarza pójdziecie. Daj znać co powie.

hej Laski! :-)

Ja mam Męża na L4, więc trochę zaniedbuję BB. :zawstydzona/y:
Spędziliśmy z Mężem bardzo miło dzień! :tak::-D
byliśmy na Czarnym Łabędziu... i powiem Wam, że sama nie wiem co myśleć. Cały seans bardzo się denerwowałam. Chyba jestem już mega przewrażliwiona!!! Ale Portman grała wyśmienicie... Co do fabuły to sama nie wiem- nie porwała mnie!

A Wy co myślicie?

Trochę Was poczytałam, ale jakoś nie mam weny, by odp.
Miłego wieczoru :-)

Hej
fajnie było na was trafić dziewczyny :-) Poziomko miło było poznać w realu :-)
Natuska nawet nie zapytałam czy tel. sie znalazł??
Lula ma drzemke ja też chciałam ale mnie tel. obudził i już nie zasnę :-(
Ilonko biedny Fifi oby mu szybko przeszło :-)
Agatko mi się Cz.Ł. podobał i też się denerwowałam!!
Skrzat też dzisiaj do kina na to szła to się podzieli opinią :-)

reklama
ja właśnie wróciłam z pracy jeszcze tylko jutro i 2 dni wolnego :-) z tym podłożeniem świni to może i byłby dobry pomysł ale ja tak nie umiem, a poza tym uważam że jak ja komuś tak zrobię to to później do mnie wróci po 3 kroć :-D teraz to raczej ja muszę uważać, bo myślę że ona się na mnie czaić będzie jak szef jej premie zabierze :-(

mąż na firmowej kolacji ciekawe o której wróci :baffled: na-tuska Twój też na kolacji??

Do góry