reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja teraz na sekunde,
kolacje zet przyniosl, mloda na kocu urzeduje, wyla tesciowej niby zasnela, a teraz w pelnej formie i spac nie chce!!!!
potem napisze jak film:p

reklama
Hej
Lula wreszcie padła. Ja dziś miałam latania po mieście, byłam w tej firmie umowa podpisana i chyba w przyszlym tyg zaczynamy. Do tego odezwała sie do nas jedna hurtownia ogrodnicza o wspolprace wiec chyba wstawimy trzeci samochod do hurtowni i pewnie bedziemy szukac kierowcy :) ciesze sie jak glupia, bo to oznacza $ a nam ona jest tak potrzebna!
Teraz jeszcze jakis kumpel po czesci samochodowe przyjechal kupic do B- kurde oni to maja godziny!!! grrr
Zazdroszcze tych spacerkow, mam nadzieje ze dolacze niedlugo do was! I ze poznam was :)

Tygrynka widzialam na FB sesje pieknie! i o poziomka z forum robila?
super robota!

Buziaczki

edit
Marciaa od kiedys Nikoś chodzi? bo widze ze róznica miedzy naszymi szkrabami jest miesiac i Jula już się garnie...

Ostatnia edycja:
poziomka Tygrynka koza dziwki za spotkanie sorr za moje "jumorki" ale teraz tez umieram ;/

czy Ty nas wyzywasz??? :-p
a jestes pewna że to nie... :szok::-p:-D

widze ze u Was fajnie,spacerki,spotkania,kino...mmm..super...

to wracaj do nas!!
a z kumpelą przykre, ale nie musi być najgorzej! moja koleżanka tez tak miała, leczyła się i już wszystko gra! życzę tego też Twojej koleżance:tak:
buziaki dla półrocznej Gabi - juuuuż:szok: ale ten czas leci! po dzieciach najbardziej widać...

mamuśki sobie pospacerowały:) fajnie macie:p no ale niedlugo ja do was dołączę jak odzyskam siły:)

no czekam:-D
szkoda że tak Cię boli to gardło:-( oby Filek szybko czuł się lepiej!

Jutro jedziemy do kolezanki ogladac 2 tyg Kubusia na Naramowice moze sie ktoras dołączy? godzina 13-14 spacerek
podoba mi sie sesja poziomkowa Tygrynki fajnei jakby wszystkie nasze dzieciaczki tak sfotografować :tak:
super wyszliscie Tygrynka:tak:

dziękuję bardzo :-D
kurde, Ty na Naramowice a ja na Kopernika jutro:eek: chyba musimy się same bezpośrednio umówić bo znowu się mijamy:-D

fajna byłaby sesja wszystkich dzieciaczków! już to widzę - późna wiosna, Cytadela, koce, zabawki, maluchy - wesoło, kolorowo i radośnie :-D:-D:-D

padam z nóg dzisiaj:-D

edit: dzięki Karola! jak Jula??

Tygrynka ten pomysl z sesja na Cytadeli jest genialny! Ja co prawda umiejętności nie mam zadnych wlasciwie ale moze po amatorsku cos zmajstrowac no chyba ze ktoras profesjonalistka bedzie chetna, pogadam z Michcia84

pogadaj, pogadaj :D może Poziomka też się skusi, chociaż powinna być z Weroniką na zdjęciach :D ale to byłby szał :D w razie czego bierzemy aparaty, statywy i same próbujemy :D

jaaaa niech już będzie ciepło :D:D:D

Tygrynka, natuska dzięki za spacerek - super było !!!

Rikapa moj ponic naobiad pojechał :-D

poziomka Tygrynka koza dziwki za spotkanie sorr ...

ej no wiesz co chyba nie było tak źle z nami :-):-):-):-):-):-)

Hej
fajnie było na was trafić dziewczyny :-) Poziomko miło było poznać w realu :-)

mi też było miło Cię poznać :-)

mamaGabi
- trzymam kciuki za Twoją koleżankę ... nie smuć się będzie ok ... a dla Gabi sto latek, ten rok to przeminie - coś już o tym wiem :)

ilonka - współczuje ale jak się wygoi to mam nadzieje , ze już będzie lepiej z Twoim zdrówkiem....

Marciaaa - ale bynajmniej spokój z zębami na rok ... a co do fotografowania polecam dzisiejszego chłopca co nas fotografował na cytadeli - chłopak ma niezłą wizję :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

skrzat
- napisz jestem ciekawa recenzji,
agatkaT- właśnie wszyscy się zachwycają jak grała Portman oskar był w pełni zasłużony :)

skrzat910- super, że z mała już wszystko ok

Rikapa - ja mam nadzieję , że Ci laska da spokój najlepsze , że mogłaś udowodnić swoją racje , że byłaś bez winy, ale współczuję takiej relacji w pracy.

karola
- gratuluje , że interes się rozkręca a możesz zdradzić co to za firma?

Guziczku - wybierzesz co Ci się podoba nie kieruj się "modą" na kupowanie danej rzeczy ja też uważam , że przesadą jest teraz kupowanie np kładów :) w ogóle to przestał być ważny sam sakrament a jedynie prezenty jakie się dostanie są ważne - przykre ...

buziaki oglądam usta usta - uwielbiam ten serial :0

reklama
Karola no ale rozwijacie się, to najważniejsze! super, że się udaje nawiązywać współpracę!

taaa chłopczyk-fotograf był boski... chociaż to wina Natuśki: chciała nas i czołg, o dzieciach nie wspominała :p

też zerkam na Usta,usta ale ten sezon jakoś mnie nie wciągnął.. czekam na przetłumaczenie House bo dzisiaj się pojawił nowy odcinek :D

Do góry