reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
poziomka Tygrynka koza dziwki za spotkanie sorr za moje "jumorki" ale teraz tez umieram ;/
Co ty masz z tymi klawiszami bo dziwne słowa wychodzą :-D Fajnie że telefon sie znalazł.

Rikapa nie daj sie tej wredocie!

AgatkaT to może przerzuć sie na jakieś lekkie filmy bo w ciąży takie mocne emocje nie są wskazane.
A tak wogóle to o czym ten film że go tak zachwalacie?

skrzat910 nie dam się :-) jak już pójdzie na noże to jej nie popuszczę , najwyżej wylecę ale satysfakcja zostanie :-)

Rikapa teraz musisz uważać na nią bo pewnie sie zemści. Twarda laska z ciebie!

Moje skarby urzędują na podłodze. Anielka tatusia próbuje zepchnąć z koca. A jak sie złości i piszczy przy tym:-D

Witam:)

widze ze u Was fajnie,spacerki,spotkania,kino...mmm..super...

Ilonka zdrowka dla Fila:)
Rikapa trzymaj sie tam i nie daj sie tej pindzie kierowniczce....tylko uwazaj na nia kochana.

boszzzzz nie wiem co mialam napisac bo mnie maz ciagle od kompa odgania bo potrzebuje co chwile zajrzec tu w cos i juz 3 podejscie robie do pisania...

mam dzisiaj jakiegos dola,po pierwsze niedlugo koniec urlopu i muismy wracac i juz mi zle z tym... po drugie bylam u kumpeli z czasow dzieciecych i przedszkolno-szkolnych i pow mi ze z cytologi wyszlo jej ze ma jakies komórki rakowe czy cos...ma miec robione badnia:-:)-:)-:)-( tak mi smutno... i trzymam kciuki zeby to byla pomylka:-(

a tak poza tym to pogoda tu super,mala wczoraj skonczyla pol roku:) dzisiaj sama zasnela bez lulania,czasami tak ma ale zobaczymy jaka nocka bedzie bo osatnio sa kiespkie..i kurde jak ten czas leci jeszcze pol roku temu trzymalam takie malutkie ziarenko w ramionach w szpitalu a tu juz babisko mi rosnie moje kochane:-):-):-)

reklama
ja padam na pyszczek

tak mi wiercila kła dzisiaj ze malo co nie padłam ale bez znieczulenia i koniec dentysty na rok oby!

Niko szalał w tym czasie na placu zabaw super pogoda była...teraz usnał ledwo co dawał radę w foteliku do karmienia. Jutro jedziemy do kolezanki ogladac 2 tyg Kubusia na Naramowice moze sie ktoras dołączy? godzina 13-14 spacerek

podoba mi sie sesja poziomkowa Tygrynki fajnei jakby wszystkie nasze dzieciaczki tak sfotografować :tak:
super wyszliscie Tygrynka:tak:

Do góry