reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .

MAĆKU- Ty juz masz fasole -nie bądz zachłanna :))))))))
my tu od samego IUI zaciskamy &&&& wiec musi sie teraz udac!!!

BEATKA- ja biore Oeparo-wiesiolek w kapsułkach ale wyrzuciłam opakowanie i nie wiem ile ma ,ale na opakowaniu bylo napisane zeby brać 3 razy dziennie po 2 kaps.

SUZI- hello :)jak dietka??dajez rade czy odpuściłaś ??

WIKULKA- wychodz z krzaków...jak tempka????Ty w poniedzialek testujesz ,tak????

reklama
Mama jakoś właśnie tak nie moge się zebrać do dalszego dukania;/ czuję że ze 2/3kg mi podskoczyla waga:wściekła/y:samej cięzko mi.
Macku do kiedy czekasz? jeszcze 9dni czy wiecej?

Mama jakoś właśnie tak nie moge się zebrać do dalszego dukania;/ czuję że ze 2/3kg mi podskoczyla waga:wściekła/y:samej cięzko mi.
Macku do kiedy czekasz? jeszcze 9dni czy wiecej?
Ja tez wrocilam juz dawno do wagi przeddukanowskiej...:confused2:

Jakie 9 dni? We wtorek lece na bete!:tak:

MAĆKU no to jak nie wyjdzie to Cie do lisy dopiszemy :)))) ale narazie zaciskamy cale stado &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby wyszlo już w tym cyklu i && za wtorek!!!! za piękną wysoką betkę!!

SUZI- ja spadłam na 60 kg a teraz mi ie buja 62 ,63 wiec nie jest zle biorąc pod uwage ze po hormonach poooszłam na 70 :((
ale też juz nie dukam ,zostawiłam zdrowe nawyki i tyle :)

MACKU- dzieki za info o Wikuli...szkoda ,ze takie info...:(

POK- ja mam takie same kapsulki jak Ty:)

ja dukana probowalam i sie tylko meczylam.
a teraz schudlam - po prostu jem mniej, jak jestem glodna to robie sobie wielka miche salaty, dorzucam jakiegos sera (nawet tlustego pysznego plesniowego). Ograniczam slodycze i chodze czasem na silownie. i w ten sposob w 3 tygodnie 2 kilo pozegnalam. Nie mam zamiaru sie katowac wrr. ja lubie jesc i musze jesc :)

Macku dzis ma 5dpo? no to szybko na betę idziesz:) ale to dobrze bo nie bedziesz się stresowała. W sumie to dokładnie nie wiem kiedy sie robi po iui :zawstydzona/y:Pamietam że ginek mojej koleżance kazał zrobić nie wcześniej niż w 14dc...bo brała zastrzyk i to mogło dać fałszywy wynik,no ale betka była piekna;-)Wiec u Ciebie też tak bedzie:tak:
Ja z dukanem nie mam problemu, najgorzej jest mi zacząć:wściekła/y:Teraz już od poniedziłku chociaż by się waliło, paliło to nie poddam się! Teraz juz tylko 5 kg chce zgubić więc nie powinno być tragicznie.
Dziewczyny wczoraj miałam jeszcze trochę sluzu płodnego i wieczorem zaobserwowałam że był delikatnie brązowy:eek:dosłownie minimalnie.Też tak macie?

reklama
ja dukana probowalam i sie tylko meczylam.
a teraz schudlam - po prostu jem mniej, jak jestem glodna to robie sobie wielka miche salaty, dorzucam jakiegos sera (nawet tlustego pysznego plesniowego). Ograniczam slodycze i chodze czasem na silownie. i w ten sposob w 3 tygodnie 2 kilo pozegnalam. Nie mam zamiaru sie katowac wrr. ja lubie jesc i musze jesc :)
U mnie na diecie na poczatku bylo spox. Ale z czasem zaczela mnie dobijac - przede wszystkim to, ze nie mozna owocow...
Ja tez w sumie jem malo i raczej zdrowo. Ale chyba mam cos nie teges z metabolizmem, ze tak bi w brzuch idzie...
Od 3 tyg tez chodze na fitness - raz na aerobik, raz na step, albo na spinning... Zobaczymy, czy beda efekty.:sorry:

Macku dzis ma 5dpo? no to szybko na betę idziesz:) ale to dobrze bo nie bedziesz się stresowała. W sumie to dokładnie nie wiem kiedy sie robi po iui :zawstydzona/y:Pamietam że ginek mojej koleżance kazał zrobić nie wcześniej niż w 14dc...bo brała zastrzyk i to mogło dać fałszywy wynik,no ale betka była piekna;-)Wiec u Ciebie też tak bedzie:tak:

Dziewczyny wczoraj miałam jeszcze trochę sluzu płodnego i wieczorem zaobserwowałam że był delikatnie brązowy:eek:dosłownie minimalnie.Też tak macie?
Mi niby gin tez kazal 2 tyg po IUI isc, ale u nas robio bete tylko we wt i pt, a do pt nie chce mi sie czekac. We wt bede miala 11dpo, wiec zastrzyki juz powinny sie wyplukac z organizmu.:tak:

U mnie jesli sie zdarza plamienia okoloowulacyjne to sa raczej czerwone lub rozowe...

Do góry