reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
mama w kwietniu minie rok jak sie staramy

u mnie dzis @ zawitala dzien po odstawieniu lutki wiec fajnie
zaczynamy nowy cykl z monitoringiem

reklama
macku sto lat i owocnego starania sie:))
suzi ja biore dopiero pierwsszy cykl castagnus takze nie wiem jak to bedzie boje sie, ze jest dla mnie zbyt slaby i chyba sie na bromka przerzuce tylko najpierw zrobie sobie badania pro i zobacze czy mam niska czy znow sie podwyzszyla.
dzis 15dc i od pt na testach owu bez zmian ciagle to samo T sporo jasniejsza od C
dzis zalapalam dola i sie poplakalam. planowalam sie seksic co drugi dzien, a nawet na to nie mam ochoty. Juz mam przesyt tych staran. Zawsze mialam ochote na seks, a teraz....
juz moj mi mowi, ze tylko chce w dni plodne, a w inne juz nie...i to liczenie... tez juz mam dosc
w pt umowie sie z ginem na przerwe, a moze w czerwcu zrobie sobie laparo

palu niesmuć się kochana!!!a płacz i doły w tym napewno nie pomogą a wręcz przeciwnie!!!
no to może faktycznie warto zrobic sobię przerwę na chwilkę od liczenia i wszystkiego , choć wiem że to trudne bo sama sobie obiecuję zrobić taką przerwę ale jakoś zawsze mówię od następnego cyklu no ale teraz tu już max do kwietnia staranka a później perzerwa na przynajmniej 2może 3miechy
A ja kiedyś też miałam wiiiiielką ochotę na seksik a teraz już masakra nie mam ochoty wogóle ,bzykam się z przymusu no bo przeciez co 2dni musimy ,zero przyjemności i jedyne o czym mysle to zeby sie udalo i zeby juz skonczyk bo przeciez teraz nie chodzi o przyjemności:(
i czuję że coś zaczyna między nami się rozsypywać i też dlatego musimy sobię zrobić przerwe
więc 3maj się cieplusieńko!!! i głowa do góry

przez te nerwy i to cisnienie to rzeczywiscie moze sie nawet najlepszy zwiazek rozwalic..
licze jeszcze na to, ze w pt na usg urosnie ten pecherzyk jakos i endo

palu no to ja mocna zaciskam za Ciebie &&&&&&& i oby się udało, ja też w piatek do gina ale jakoś nie liczę że się coś dobrego dowiem
,tak więc chyba w piątek ostatnia wizyta i na jakiś czas co los przyniesie to będzie:p obym w tym wytrwała w takim myśleniu

mozliwe, ze jak teraz spasujemy i bedzie luzik to moze sie predzej uda, a jak nie to trzeba isc pod nóż;p;-)
daj znac jak bedziesz po wizycie. Ja tez napisze czy cos uroslo czy nie;]
trzymam mocno &&&&& za wszystkie staraczki

macku sto lat i owocnego starania sie:))
suzi ja biore dopiero pierwsszy cykl castagnus takze nie wiem jak to bedzie boje sie, ze jest dla mnie zbyt slaby i chyba sie na bromka przerzuce tylko najpierw zrobie sobie badania pro i zobacze czy mam niska czy znow sie podwyzszyla.
dzis 15dc i od pt na testach owu bez zmian ciagle to samo T sporo jasniejsza od C
dzis zalapalam dola i sie poplakalam. planowalam sie seksic co drugi dzien, a nawet na to nie mam ochoty. Juz mam przesyt tych staran. Zawsze mialam ochote na seks, a teraz....
juz moj mi mowi, ze tylko chce w dni plodne, a w inne juz nie...i to liczenie... tez juz mam dosc
w pt umowie sie z ginem na przerwe, a moze w czerwcu zrobie sobie laparo

palu niesmuć się kochana!!!a płacz i doły w tym napewno nie pomogą a wręcz przeciwnie!!!
no to może faktycznie warto zrobic sobię przerwę na chwilkę od liczenia i wszystkiego , choć wiem że to trudne bo sama sobie obiecuję zrobić taką przerwę ale jakoś zawsze mówię od następnego cyklu no ale teraz tu już max do kwietnia staranka a później perzerwa na przynajmniej 2może 3miechy
A ja kiedyś też miałam wiiiiielką ochotę na seksik a teraz już masakra nie mam ochoty wogóle ,bzykam się z przymusu no bo przeciez co 2dni musimy ,zero przyjemności i jedyne o czym mysle to zeby sie udalo i zeby juz skonczyk bo przeciez teraz nie chodzi o przyjemności:(
i czuję że coś zaczyna między nami się rozsypywać i też dlatego musimy sobię zrobić przerwe
więc 3maj się cieplusieńko!!! i głowa do góry
Dzień dobry:-)
Kochane dokładnie wiem co czujecie...Sa takie dni że mam tak samo...
Wcześniej mówiłam mężowi: słuchaj teraz są te dni i wypadało by się poprzytulać...i wiecie co zauważyłam że on też nie miał ochoty na sexik,tzn dzielnie chłopak walczył ale widziałam że to już nie jest to samo! I tak sobie postanowiłam że nie będę mu mówiła. I jest znacznie lepiej:) Był też takie sytuacje że np On czy ja nie mieliśmy ochoty i nie było przytulanek. Byłam zła jak osa!!!Na siebie i na niego... Teraz to się zmieniło... Może dlatego że staram się podchodzić do tego "co ma być to będzie" ale i tak prawda jest taka że nie da się w 100% odpuścić:zawstydzona/y:

Palu hmmm... nie chce ingerować i wtrącać się ale 8 miesięcy starałam się o dzidzię zrezygnowałam z hormonalnych tabletek i temu podobne i zaczełam brac castagnus a w drugim cyklu jeszcze dożuciłam wiesiołek brałam aż 6 tabsów dziennie od 1 dc do 10 dc. Nie zapomne jakie to było rozczarowanie po 1 cyklu z Cast. wyłam strasznie... potem drugi tez bez efektu. Jedynie co wydłuzał mi sie miałam 30 dni kolejny 33. Wtedy to już nie wiedziałam nawet kiedy mam owulacje hehe bo sie pogubiłam w tym liczeniu. Podobniez w owulacje kobieta wew. wyczuwa ze to te dni bo ma chcice i tu sie chyba zgadza. wiadomo podczas @ 0 seksu a po tak na oko miedzy 10 a 20 dc kochac się wtedy kiedy sie chce a nóz widelec sie uda. Dlatego nie rezygnuj z Cast. i dolącz wiesiołek to są zioła i nie zaszkodzą a skoro sie juz tak dlugo staracie i chcecie odpoczac to czy nie warto zaryzykowac??? i nie smuccie sie dziewczyny bo mi sie smutno robi a na moim przykladzie wiem ze sie Wam uda:-)

reklama
katicz wnioskuje z twojego posta ze tobie sie udalo czy sie myle?
a jak nie to czy dalej bierzesz castagnusa i jak twoje cykle czy dalej sie wydluzaja?

a juz doczytalam bedziesz miec synka
we wczesniejszych postach pisalas

Ostatnia edycja:
Do góry