palu_nr1
Fanka BB :)
maja oby nam uroslo. Zobaczy sie w pt na wizycie.
Ja tez sie zastanawiam nad 1-2miesieczna przerwa zanim zrobie laparo. Nic nie bede brala tylko castagnus i moze sie uda
Ja tez sie zastanawiam nad 1-2miesieczna przerwa zanim zrobie laparo. Nic nie bede brala tylko castagnus i moze sie uda
nie boje sie mama bolu tylko tego usypiania. Duze Ci blizny zostaly? Teraz jak tak czytalam to niektore babki przychodza rano maja zabieg i wieczorem do domu. Ciekawe jak jest u mojego gina w szpitalu
biore dopiero pierwszy cykl. dzis 14dc. jak juz pisalam wyzej to tez zastanawiam sie nad odstawieniem wszystkiego tylko castagnus zostawic i zrobic sobie przerwe i jesli to nie pomoze to wtedy w maju lub czerwcu laparo..palui beatka a jak długo bierzecie Castagnus i po ile tabletek??
ja osobiście w tamtym roku brałam po dwie tabletki (waga 61) i tez mialam podejrzenie pco i lekarz widział jajeczka bardzo stare i torbiele małe. Udało mi się zajść po 3 cyklu z Castagnusem a raczej w trakcie 3 cyklu gdyz zakończyłam go brać w polowie bo zaczynałam tez od połowy cyklu. No a teraz czekam na poród szkraba za tydzień o ile bedzie chciał wyjsc. A już ledwo żyję bo duży będzie;-)
dzieki dziewczyny za slowa otuchy i ze pomimo problemow i tak sie udaje zafasolkowac