I tu Cie zaskocze - po IUI gin zapisal mi kwas foliowy 5mg i mam go niby brac 3 razy dziennie! Ale ja biore 1 tabletke...przekraczanie dziennej dawki 0,4 mg (400ug) nie jest zalecane.
beatka moze tym razem Twoja jedostka to nie sa mg tylko ugwtedy by sie zgadzało
![]()
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
HELOŁ BABOLKI
ja juz pozałtwiałam w poznaniu co trzeba,Domi odebrany i narazie zasiadłam z kawa na bb-coś mnie głowa boli...
a u mnie wczoraj przyszła @-w 18d.c. .........
myślałam na początku ,ze moze jakieś plamienie wiec wkładka ,ale po 30 min.................GDZIE SĄ TAMPONYYYYY!! tak wiec leje sie jak przy @ wiec uznaję ,ze to @.
w ruch poszedł castagnus i omega 3 nadal łykami i wit B6.
dzis mam 2d.c. w Superfarmie w prom .kupiłam testy owulacyjne z Domowego Labolatorium i za tydzień zaczynam testowanie
pozdrawiam Was wszystkie i miłego pierwszego dnia wiosny
)))))
ja juz pozałtwiałam w poznaniu co trzeba,Domi odebrany i narazie zasiadłam z kawa na bb-coś mnie głowa boli...
a u mnie wczoraj przyszła @-w 18d.c. .........
myślałam na początku ,ze moze jakieś plamienie wiec wkładka ,ale po 30 min.................GDZIE SĄ TAMPONYYYYY!! tak wiec leje sie jak przy @ wiec uznaję ,ze to @.
w ruch poszedł castagnus i omega 3 nadal łykami i wit B6.
dzis mam 2d.c. w Superfarmie w prom .kupiłam testy owulacyjne z Domowego Labolatorium i za tydzień zaczynam testowanie
pozdrawiam Was wszystkie i miłego pierwszego dnia wiosny
dziewczyny a czy mozecie powiedziec ile w Polsce kosztuja testy owulacyjne clearblue digital?
kurcze - 5 mg
ja bralam jakas wieksza dawke kwasu foliowego jak odstawilam tabsy anty i sie tragicznie czulam jak bralam, wiec gin kazal odstawic na tydzien i potem brac juz zwykle 0,4.
kurcze - 5 mg
mama05
POK- ja dzis bylam w Superfarmie to tam są clearblue testy ciążowe ktore pokazują tydz. ciąży i ...tylko takie są..a jak chcesz to trzeba przez neta zamawiać...ostatnio szukalam bo chcialam zamówic ,ale dalam sobie spokój bo..cena mnie powaliła-98zl+ przesylka 20zl ...i kupilam dziś te co ostatnio miałam i byly w promocji z 28zl na 16zl .maja teraz urodziny i mase promocji..
clodi
Fanka BB :)
Witam dziewczyny
Ehhh zaczynają mnie boleć piersi więc @ za niedługo przyjdzie, dzisiaj 34 d.c. nie wiem czy robić test bo z moich obliczeń wynika że owulka była 11 dni temu
Ehhh zaczynają mnie boleć piersi więc @ za niedługo przyjdzie, dzisiaj 34 d.c. nie wiem czy robić test bo z moich obliczeń wynika że owulka była 11 dni temu
mama05
Clodi-skoro jutro masz 12 dni po owu to myśle ,ze jak masz test to zatestuj ...
choć ja sobie obieaclam teraz ,ze nie testuje wczesniej jak 2,3 dni po terminie @-już tyle kasy na testy wydalam ,ze mogłabym sobie weekend w SPA zafundować
)
choć ja sobie obieaclam teraz ,ze nie testuje wczesniej jak 2,3 dni po terminie @-już tyle kasy na testy wydalam ,ze mogłabym sobie weekend w SPA zafundować
Ja nie mam zadnych skutkow uboczbych, na szczescie...kurcze - 5 mgja bralam jakas wieksza dawke kwasu foliowego jak odstawilam tabsy anty i sie tragicznie czulam jak bralam, wiec gin kazal odstawic na tydzien i potem brac juz zwykle 0,4.
Ja ostatnio kupilam takie cosPOK- ja dzis bylam w Superfarmie to tam są clearblue testy ciążowe ktore pokazują tydz. ciąży i ...tylko takie są..a jak chcesz to trzeba przez neta zamawiać...ostatnio szukalam bo chcialam zamówic ,ale dalam sobie spokój bo..cena mnie powaliła-98zl+ przesylka 20zl ...i kupilam dziś te co ostatnio miałam i byly w promocji z 28zl na 16zl .maja teraz urodziny i mase promocji..
PROFESJONALNY test ciążowy CLEARBLUE - PROMOCJA (1489375008) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: