reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
przekraczanie dziennej dawki 0,4 mg (400ug) nie jest zalecane.

beatka moze tym razem Twoja jedostka to nie sa mg tylko ug :) wtedy by sie zgadzało :)
I tu Cie zaskocze - po IUI gin zapisal mi kwas foliowy 5mg i mam go niby brac 3 razy dziennie! Ale ja biore 1 tabletke...

reklama
HELOŁ BABOLKI:)

ja juz pozałtwiałam w poznaniu co trzeba,Domi odebrany i narazie zasiadłam z kawa na bb-coś mnie głowa boli...

a u mnie wczoraj przyszła @-w 18d.c. .........
myślałam na początku ,ze moze jakieś plamienie wiec wkładka ,ale po 30 min.................GDZIE SĄ TAMPONYYYYY!! tak wiec leje sie jak przy @ wiec uznaję ,ze to @.
w ruch poszedł castagnus i omega 3 nadal łykami i wit B6.

dzis mam 2d.c. w Superfarmie w prom .kupiłam testy owulacyjne z Domowego Labolatorium i za tydzień zaczynam testowanie :)

pozdrawiam Was wszystkie i miłego pierwszego dnia wiosny :))))))

dziewczyny a czy mozecie powiedziec ile w Polsce kosztuja testy owulacyjne clearblue digital?

kurcze - 5 mg :) ja bralam jakas wieksza dawke kwasu foliowego jak odstawilam tabsy anty i sie tragicznie czulam jak bralam, wiec gin kazal odstawic na tydzien i potem brac juz zwykle 0,4.

POK- ja dzis bylam w Superfarmie to tam są clearblue testy ciążowe ktore pokazują tydz. ciąży i ...tylko takie są..a jak chcesz to trzeba przez neta zamawiać...ostatnio szukalam bo chcialam zamówic ,ale dalam sobie spokój bo..cena mnie powaliła-98zl+ przesylka 20zl ...i kupilam dziś te co ostatnio miałam i byly w promocji z 28zl na 16zl .maja teraz urodziny i mase promocji..

Witam dziewczyny

Ehhh zaczynają mnie boleć piersi więc @ za niedługo przyjdzie, dzisiaj 34 d.c. nie wiem czy robić test bo z moich obliczeń wynika że owulka była 11 dni temu

Clodi-skoro jutro masz 12 dni po owu to myśle ,ze jak masz test to zatestuj ...

choć ja sobie obieaclam teraz ,ze nie testuje wczesniej jak 2,3 dni po terminie @-już tyle kasy na testy wydalam ,ze mogłabym sobie weekend w SPA zafundować;))

kurcze - 5 mg :) ja bralam jakas wieksza dawke kwasu foliowego jak odstawilam tabsy anty i sie tragicznie czulam jak bralam, wiec gin kazal odstawic na tydzien i potem brac juz zwykle 0,4.
Ja nie mam zadnych skutkow uboczbych, na szczescie...
POK- ja dzis bylam w Superfarmie to tam są clearblue testy ciążowe ktore pokazują tydz. ciąży i ...tylko takie są..a jak chcesz to trzeba przez neta zamawiać...ostatnio szukalam bo chcialam zamówic ,ale dalam sobie spokój bo..cena mnie powaliła-98zl+ przesylka 20zl ...i kupilam dziś te co ostatnio miałam i byly w promocji z 28zl na 16zl .maja teraz urodziny i mase promocji..
Ja ostatnio kupilam takie cos
PROFESJONALNY test ciążowy CLEARBLUE - PROMOCJA (1489375008) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry