reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
maja oby nam uroslo. Zobaczy sie w pt na wizycie.
Ja tez sie zastanawiam nad 1-2miesieczna przerwa zanim zrobie laparo. Nic nie bede brala tylko castagnus i moze sie uda
nie boje sie mama bolu tylko tego usypiania. Duze Ci blizny zostaly? Teraz jak tak czytalam to niektore babki przychodza rano maja zabieg i wieczorem do domu. Ciekawe jak jest u mojego gina w szpitalu

palui beatka a jak długo bierzecie Castagnus i po ile tabletek??
ja osobiście w tamtym roku brałam po dwie tabletki (waga 61) i tez mialam podejrzenie pco i lekarz widział jajeczka bardzo stare i torbiele małe. Udało mi się zajść po 3 cyklu z Castagnusem a raczej w trakcie 3 cyklu gdyz zakończyłam go brać w polowie bo zaczynałam tez od połowy cyklu. No a teraz czekam na poród szkraba za tydzień o ile bedzie chciał wyjsc. A już ledwo żyję bo duży będzie;-)
biore dopiero pierwszy cykl. dzis 14dc. jak juz pisalam wyzej to tez zastanawiam sie nad odstawieniem wszystkiego tylko castagnus zostawic i zrobic sobie przerwe i jesli to nie pomoze to wtedy w maju lub czerwcu laparo..
dzieki dziewczyny za slowa otuchy i ze pomimo problemow i tak sie udaje zafasolkowac

reklama
Maja-kochana odpisalam,chyba nie doczytałaś:)-bralam Estrofem i po nim mialam endo 8,9 mm(a wczesniej bylo 5mm a minimum do zagnieżdzenia to 7mm)

wspolczuję z włosami ...:(

PALU- mam 4 blizny dwucentymetrowe -nie jest zle..

mama to bardzo przepraszam jakoś tak ostatnio zakręcona jestem ,przeprasam:*
właśnie zamówiłam nowe ampułki do włosów może te coś pomogą:p

MAJA- no cos Ty nie przepraszaj..zdaża sie nie doczytac :)
mi urosło,ale skutki uboczne estrofemu sa takie ,ze wzielam go tylko przez 2 cykle(nie pod rząd)...

a za Ciebie trzymam &&&&&&&&&&&zeby wloski odrosły i zebyś oieknie wyglądala na ślubie...

Beatka 2cykle temu tez mialam 13dc tak slabo, a za 3 dni na wizycie uroslo do 20mm i endo do 10mm. Ale moj lekarz mowi, ze stoimy w miejscu

jesli pechol mial 20mm a endo 10mm to bardzo dobry wynik

mama wczoraj wzielam ostatnia lutke wiec w ciagu 3 dni mysle dostac @
i od 13dc monitoring i dalej testy owulacyjne

Cześć dziewczynki:-)
Miałam iść wczoraj na wizytę do gina...ale stwierdziłam że ten miesiąc jeszcze odpuszczam! Niech się dzieje wola nieba;-)
A jak tam u Was kochane? Są fasolki? Ja tak sobie myślę że skoro wiosna już jest to teraz posypią się piękne IIkreseczki na testach:tak: Przecież wiosna to idealny czas na starania, no i musi się w końcu udać:)&&&&&&&&

BEATKA- no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za cały cykl i za monitoring!! niech usg pokaże pieknego pęcholka ktory pozniej pęknie i piękne ,grube endo :)))
ja dziś 3d.c. @ praktycznie już nie mam wiec niedługo mam nadzieje zobaczyć sluz płodny i działania :) od piatku do ndz.bedziemy u rodziny na Pomorzu ,ale jak wrocimy to zaraz działania:) i testy owu:)
a ktory cykl bierzesz Castagnusa???

KATICZ- gratki synka i &&& za szczesliwy poród:)
czekamy na wieści jak sie rozpakujesz :)

SUZI- cześć...współczuje straty marcowej-nic nie wiedziałam....:( w którym tygodniu poroniłaś?
jeśli nie chcesz to nie pisz-zrozumiem...

mama castagnusa skonczylam brac 2 pelne miesiace
teraz zaczne trzeci
co do pecholi to one juz mnie tak nie ciesza
bo ostatnio mialam piekny, ktory pekl
i endo grubiutkie
owulka z tego byla a dzidziusia brak :no:

ale trzymam za nas w tym cyklu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
to by byl styczen?

a twoj Dominik to widze w wieku mojego Marcelka

BEATKA- gdyby mi sie teraz udało to byłaby koncówka grudnia :)
a Domi urodzony 30 lipca:) a ja mam urodziny 27 lipca i tak mialam z Nim termin,ale Mu sie nie spieszyło :)

wiem kochana,jak to jest z tymi pecholkami...to tak jak mi ktoś zyczy II krecek-ja już mialam we wrzesniu i w listopadzie II kreski...ja chce serduszko na usg..

tak czy tak-zacismay wspolnie &&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl :))

reklama
Cześć dziewczyny nie robiłam dzisiaj testu bo strasznie brzuch rano bolał, a po południu @ dostałam tak że po ptokach, może następny cykl będzie owocny . ehhhh.....

Do góry