reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
BEATKA- ta juz wczoraj te zmiany wprowadzili...teraz masz LUBIE TO choc dla mnie bez sensu te zmiany...;/

MAĆKU- a Ty co cicho siedzisz a dzis lata kończysz....27 lat -piękny wiek :)))))))))))

clodi tule no i &&&za następny cykl
Beatka też się dziś zdziwiłam że już nie ma :/
MAĆKU Masz urodziny, dziś jest Twoje święto,
więc niech Ci świeci gwiazdka z buzią uśmiechniętą!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

macku wszystkiego naj dla ciebie i zebys wkoncu doczekala sie swojej wymarzonej dzidzi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mama rzeczywiscie dziwne to w tym momencie lubie to
bo co to ma wspolnego z dziekowaniem
no ale trudno to nie od nas zalezy wiec niech juz bedzie

Ostatnia edycja:
dziewczyny dzięki.
Ja zaczęłam podchodzić do ciąży od innej strony, nadal jest to dla mnie najważniejsze ale może to jeszcze nie mój czas. Mam 24 lata, studiuje zaocznie, jestem bezrobotna, mąż nas utrzymuje i do tego mieszkamy u męża mamy, więc wszystko jest na NIE. Wydaje mi się że na każdego przyjdzie czas, jak tak do tego zaczęłam podchodzić to nawet podczas przytulanek nie myślę że " a może to właśnie dzisiaj zaciążę?" tylko o przyjemności i już dawno tak nie było. Miałam iść do gin po nową dawkę clo ale zrezygnowałam, wiesiołek niech na razie mi wystarczy. Powodzenie dziewczyny i owocnego cyklu ;-)

Witajcie babeczki i pamietajcie-NIE MOZNA SIE PODDAWAĆ!!!

CLODI- rozumiem sytuacja ..
popieram-jak widac głowa muru nie przebijemy wiec co nam pozostaje-dzialac i miec nadzieje...

BEATKA- Ty tez juz ponad rok sie starasz prawda??
u mnie widac ile sie staramy na ostatnim suwaczku...

IZA,WIKULA- kochane a co u Was na froncie???:)

BEATKA- no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za cały cykl i za monitoring!! niech usg pokaże pieknego pęcholka ktory pozniej pęknie i piękne ,grube endo :)))
ja dziś 3d.c. @ praktycznie już nie mam wiec niedługo mam nadzieje zobaczyć sluz płodny i działania :) od piatku do ndz.bedziemy u rodziny na Pomorzu ,ale jak wrocimy to zaraz działania:) i testy owu:)
a ktory cykl bierzesz Castagnusa???

KATICZ- gratki synka i &&& za szczesliwy poród:)
czekamy na wieści jak sie rozpakujesz :)

SUZI- cześć...współczuje straty marcowej-nic nie wiedziałam....:( w którym tygodniu poroniłaś?
jeśli nie chcesz to nie pisz-zrozumiem...
Mamciu jeśli chodzi Ci o stratę z marca to jest to marzec 2010- muszę dopisać rok...bo faktycznie już prawie mamy kwiecień.

Kurcze ja się tak napaliłam na to CLO że teraz bardzo boję się rozczarowania...Może to był akurat przypadek że w zeszłym roku udało się akurat w pierwszym cyklu...
Dziewczyny tak piszecie o tym Castgnusie...on jest faktycznie taki dobry? jakie ma zadanie? Bo jestem zielona w tym temacie:sorry2:

reklama
Teraz dopiero zobaczyłam że mam napisane 2010r;-)

Maćku kochana spóźnione ale szczere życzonka przyjmij;-) Z całego serca życzę Ci abyś dokczekała się pięknego serduszka na usg:tak::*

Do góry