reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Oj rzeczywiście, Perfecta... bardzo piknie zaśpiwałaś!!! już zapomniałam co kto bo za dużo tych życzeń... nawet się nie spodziewałam! Ja pinglish to mam w jednej ręce tak jak Ty! ale może bardziej english mi wychodzi... czasami po polsku gorzej mówię... ale co tam... mam usprawiedliwienie!!!!!!!!!! ;)

Dobrej nocki laseczki... idę brzdąca przełożyć bo śpi z głową w poduszce i pupą w górze! artysta mój kochany... aha, nauczył się chodzić z pchaczem! ale super to wygląda! chociaż często gęsto mu nie wychodzi ;)

Lena - ja dorzucę swoje 5kg i będę taka happy że ho ho!!!

KasiaJ. - trzymaj się kochana... będzie dobrze!

reklama
Kasiek - sto lat, sto lat!!!!!! Spełnienia marzeń i pociechy z Damisia!!!!!!!!!

Bambaryla - witaj:-)

sealet - dużo zdrówka

Nadika - z Iguli też ranny ptaszek, o 6 to już bankowo stoi w łóżeczku gotowa do zabawy i z bananem na buzi. Bywa ze i o 5, w najlepszym wypadku budzi się ok 5 i po porcji mleczka kima do 7 ale to baaaaaaaardzo rzadko.

Casia - no to niezłą miałaś przygodę:( Najważniejsze że nic się nie stało małemu i że z Tobą wszystko ok

Najlepsze życzonka dla dzisiejszych miesięczniaków: Gaja, Pola, Fifi i Hubercik - rośnijcie zdrowo maluszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pierwsza?

Pewnie Basia spała by dłuzej ale trzeba ja w sobote budzic o 7 zeby o 9 jeszcze miala drzemke przed basenem bo inaczej bedzie nie w humorze.
Nocka jak to nocka - wyspana to ja nigdy juz nie bede , no chyba ze za 18 lat ;)
Ale dzis Mąż spał w drugim pokoju bo chory takze musialam radzic sobie sama.

Miłego dnia i weekendu dla wszystkich!

Druga

Aisa - moja Iga od 5 buszuje, a ja mam powieki na zapałki już, czekam by Igulę sprzedać do dziadka i wskoczyć na chwilę do łóżka

avena - tez kiedys mialam pobudki o 5, ale jakos ten sen sie wydłużył, no ale Baska chodzi spać 22, gdyby szła o 20 to pewnie od 5 byłaby na nogach.

A Gaja to prawdziwy śpioch :)

dzin dybry!
widzę że trochę popisałyście wczoraj
perfecta oglądałam zainspirowana linkiem kajdusi o wypadkach i potem jakieś ku pamięci no i skutek taki że nie mogła zasnąć we łbie się mieszało ale postanowiłam pokazać kilka starszemu synowi tak dla przestrogi żeby zobaczył skutki nieostrożnej jazdy i cwaniactwa choć wydaje mi się że jezdzi dość spokojnie ale!!!
casia współczuję wypadku ostatnio miałam podobny jak wychodziłam od rodziców skutek skręcona kostka i siniaki na całej nodze ale już jest ok mam nadzieję że u ciebie też się tak skończy
a mój Michał dzisiaj mnie zaskoczył po wczorajszej prawie nie przespanej nocy dzisiaj spał od 18 do 5'30 hura wyspałam się i dziś mam lepszy humor mało tego wypił butlę i poszedł spać dlaej do 7;30

reklama
Do góry