• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Obawy dotyczące niemowląt

my patyczków uzywamy ale "na zewnątrz", bo w tym zakamarku nad dziurką w uszku zawsze ma pełno niespodzianek!!!!!!! przecież nie zostawie jej tego miodziku tam bo od pszczół się na spacerze nie opędzimy;) ale środek ABSOLUTNIE zostawiam w spokoju!!!!!!!!!

reklama
U was nie ma alergii,to to byc może ząbki,albo przeziębienie...noie piszesz więcej,więc trudno po samej kupce cos powiedziec...a może zjadła coś,co jej nie pasuje?

No właśnie alergii u nas nie ma. Nic nie jadła oprócz mleka, ciągle tego samego od 3 miesięcy. Więc już sama nie wiem. Nie wiedziałam, że to może być od ząbków. Ale to by się zgadzało bo gryzie co popadnie, cieknie z niej jak z buldoga i mega marudna jest. Dzięki.

reklama
Dziewczyny co oznacza śluz w kupce? Mała cały dzień tylko mleczko jadła a zrobiła 3 kupki : jedną zieloną i dwie normalne ale wszystkie ze śluzem.

monimoni może być kilka przyczyn: niestrawność,alergia(ale u was nie ma),zjedzenie lub wypicie prze dziecko czegoś zimnego,zmarznięcie dziecka( to jeżeli chodzi o zielone kupki),przeziębienie,wzmożone ślinienie(to w przypadku śluzu).Wiecej nie wiem,ale te odpowiedzi uzyskałam od lekarki,kiedy moj syn robił takie kupki,raz zielone,raz ze śluzem.Lekarka kazała kupić probiotyk i podawać przez 10 dni,jeżeli by nie przeszło to znowu np Lacidobaby albo inny robienie mm na gotowanej mineralce.Do wody mineralnej już nie doszliśmy bo przeszło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry