reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat9 ze strzykawki daje:) tez jej dziubek robie ale ona tak sie wykreca i pluje ze masakra:(
no ja narazie innych niz Cerazette brac nie moge bo karmie,przed ciaza bralam Cilest i bardzo mi odpowiadal,ani nie tylam ani nic mi innego nie bylo po nich... no nic teraz bedziemy musieli uwazac i juz...
są jeszcze jedne dla karmiących ale niepamiętam nazwy
Julia cieszę się, że wróciłaś, oby podejrzenie o nowotwór się nie sprawdziło. Co do zespołu Hioba wiem coś o tym bo dziewczynka u mnie na osiedlu w bloku to ma , wykryto u niej kiedy miała 5 lat ,do tego wieku było wszystko w porządku, teraz średnio kilka razy w roku leży w szpitalu głównie to zapalenie płuc fragment jednego miała już usuwane, uczy się w domu ale jest fajną nastolatką.
Damianek od września ma indywidualne nauczanie zerówki

reklama
właśnie cerazette są dla karmiących lub tańszy odpowiednik azalia :)
ja brałam jedno opakowanie na samym początku ale miałam dziwne dwutygodniowe krwawienie i odstawiłam...

ja biorę tabsy, ale strasznie mi po nich naczynka pękają, wiec jak skoncze wykupione opakowanie ide zeby mi zmienił na jakieś lepiej wpływające na skórę itp.

a tak ogólnie to zrobiłam się taka senna, że zaraz zasnę. ide polezeć z mlodym - jeśli da sie na to namówić.:p

Hej dziewczyny:)
My dopiero co wrocilysmy ze spacerku:) choc pogoda zdradliwa! przez okno pieknie sloneczko swieci a na dworze juz nie tak pieknie-przez ten wiatr!
Mam pytanko nie znacie kogos lub jakiegos sklepu-komisu co skupuje ciuszki dzieciece bo mam ich mnostwo i chciala bym ich sie pozbyc:)

hej dziewczyny,
przepraszam ze sie nie odzywam, ale nie mam netu od kilku dni:( Dzis piszę z uprzejmosci Na-tuski, bo dzieciaki razem w wigwamie buszuja;)
Pogoda miodzio,zaraz pewnie na spacer ruszymy!
U nas ok, Basia zasuwa na czterech jeszcze szybciej i zaczela wstawac po wszytkim co się do tego nadaje, wiec mam ciekawie w domu!
Brakuje mi Was, nic nie czytam ale mam nadzieje ze u was wszytko ok:)
pozdowienia i mam nadzieje ze w koncu mi neta zaloza:)

Hejka
Jeszcze żyje i jeszcze nie urodziłam chciałabym już urodzić i zobaczyć tego małego szkraba
Ja też mam dzisiaj tak dzień śpiący
ale dzisiaj kolezanka mnie uświadomiła że kobiety w ciąży pod koniec mają otępiałe myślenie chyba ie zgodze bo dziś jednamu kolesiowi wjechałam samochodem w tyłek nawet go nie zauważyłam jak wyjeżdżałam z parkingu no i sie pozbyłam 50zł :wściekła/y:

reklama
hej
bylysmy u lekarza, oskrzela czysciutkie, gardlo rowniez :)
Super, jutro na spacerek ruszamy. dzis juz nie bo wietrzysko sie zebralo.

Ja biore Azalie tez dla karmiacych. i przytyłam duzo i nie wiem teraz czy to od tabsow czy od zarloctwa :)
A ja mam duzo ciuszkow ale nie sprzedaje ;p zostawiam sobie dla kolejnej pociechy

Przykre te choroby a genetyczne to juz wogole. Julia duzo sil do walki z chorobskami chłopców!!!

Dziewczyny szukam dobrej przychodni dzieciecej, gdzie lekarki i pielegniarki nie odwalaja roboty na odpieprz. Bo juz tej naszej w Kozich nie zniose
Najlepiej rejon piatkowo, winogrady,, zawady bo najblizej mi tam dojechac
Macie jakies typy

Do góry