reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Kobity, ależ wy macie spust... Przecież ja nie dam rady na bieżąco czytać, a co dopiero nadrobić!!!
Ale widzę, że nie tylko ja mam dzis dzien słońca. Musiałam pozałatwiać kilka spraw na miescie, a że małzonek zbronił mi wsiadać za kierownice, wiec komunikacja miejska. Kupiłam sobie przezornie caodobowy bilet i byoby wszytsko gitowo, gdyby nie to, że mi przez dziure w kieszeni wylecial chyba (albo jakos inaczej zgubiłam). Tak czy owak kanary mnie zlapały i dostalam mandat. Szlag by to trafil.
Aenye trzeba być twardą bułką. Dzidzia poczeka na telewizor :)
Koot, niestety tak - mam mieć cesarkę, bo mam dioptrie (nie będę się chwalić ile) i uszkodzona siatkówkę w lewym oku. Chociaż koleżanka tez miała mieć cesarkę planowaną, a jak zaczęła nagle rodzić w ubiegły czwartek, to urodziła tak szybko, że nie zdążyli jej pokroić... Fajnie, może mi się tez tak by udało :p

Morgaine - no ja też w tym roku 29 skończę,więc ...to tak już na ciążę to nie pierwsza młodość hehe,no nic, zobaczę czy jutro mnie przyjmie powinien.

mnie się to teraz z tym porodem nie spieszy,niech no się podleczę och..., wszak termin z usg ost, wyszedł 7 kwiecień ;)

Dobrze czytam?! (szybko, więc jakoś spada, ale jak tu inaczej) Trzy maluchy dzisiejszego dnia!!! No ładnie.
Rety, przeczytałam post powyżej i do mojej świadomości dotarło, ze miałam się w szpitalu spytać, czy chcą jeszcze jedno usg mieć przed porodem. I nie spytałam. Szwagierka ma rację, że kobietom w ciąży grzyby na mózgu rosną.

Ostatnia edycja:
reklama
morgaine masz racje nadrobic Was dziś to MISJA!!
trzeba podjąć wyzwanie ciekawe ile mi zajmie doczytanie tego co naskrobałyście tutaj od wczoraj.

Skurcz goni skurcz mega długi spacer zaliczony a moje dziecie sie nie kwapi żeby wyjść i ulżyć matce.

Do góry