reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Spadówka :-D haha nie wiedziałam,że tu taki slang obowiązuje :-D pewnie, że utulę :tak: my się tak we dwójkę lulamy :-D jeszcze kiedyś w mojej, ale tylko mojej kuchni zawitasz ciotko Karolo :-D dobrej nocy :-*

Cześć Laski.

Na początek Mary GRATULACJE!!!!!!! Tak się cieszę!!

U mnie dzisiaj owu. Nie potrzebuje testów, żeby wiedzieć, że była bo zgina mnie w pół.

Czy któraś cudowna istota streści mi co się działo??

Sol ty się jeszcze nie ciesz. Cieszyć się będziesz jak @ przylezie. Ale trzymam &&&&&&&&&&&& za @. Wyjątkowo, żeby @ przyszła.

Mama 3mam kciuki ;-) aby ~~o ~~o ~~o ~~o ~~o dotarły do celu :-D :-D
Sol cały czas trzymałam kciuki ;-) a monitor juz wytarłam :-D
Rurka jak mozna o Tobie nie pamiętać co ?;-)
Balbinkaa śliczne psiaki :-)

a teraz kochane uciakam pomalutku nyny :-)
oj jutro musze wkoncu wyjsc do ludzi no :-D i zanieść L4 :-D :-)

To uciekam :*

Karaluchy ( ;

MAMITAA DZIAŁAAAJ :-)
&&&&&&&&&&&&&& ;-)

Ostatnia edycja:
PIERWSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-p
Niusia witaj :-) Niestety, ja Ci nie pomogę. Z Kanadą to mam tyle wspólnego, że sprzedałam tam jedno szczenię z mojej hodowli ;-) Ale może są tam też jakieś fora tematyczne, spróbuj "wygooglować" :tak:
U nas dzień zapowiada się cudownie :-D
Mama dzisiaj pewnie też w dobrym humorze będzie, po wieczornych wygibasach :-D;-)

Ha !Wyprzedziłaś mnieo post na lipcówkach:-DPol obudził mnie pożegnalnymi dziubaskami o świcie. Potem Maciek przyszedł żebym go zawiozła na dworzec bo ma jakąś próbę w szkole i targał się z basówką, piecem i kablami. No i oczywiście nie pospałam. Co nie znaczy, ze jeszcze się nie położę.
No i na nieszczęście boli mnie pęcherz i piecze po siuskach. Nie miałam z tym żadnych problemów od początku ciązy:wściekła/y:Za tydzień mam gina i nie chce mi się szukać wczesniej lekarza no ale jeśli nie przejdzie domowymi sposobami będę musiała. Na razie króluja rumianek i żurawina:-DNie jest to mocna infekcja a raczej taka szczypanka to może się obronię.

Witam Was Dziewczynki, wczoraj mnie nie było bo całkiem zapomniałam, że mamy wizytę z Natalką w poradni onkolog.-chirurg. Pojechaliśmy i wszystko ok :-)

A niestety będę się musiała pożegnać z Wami na jakiś czas, bo w domu dalej kompa nie mam, a w pracy prezes chce nam odciąć internet :-( I nie będę wiedzieć co u Was :-:)-:)-( Nie wiem kiedy to zrobi, więc na razie jestem jeszcze :-)

Miłego dnia Wam życzę :-D:-D:-D:-D:-D

Witaj Wisieńka :-)
Kurcze, to niedobrze, że coś tam się dzieje. Działaj, działaj domowymi sposobami i zaciskam &&&&&& żeby szybciochem dolegliwości przeszły :tak:
A u mnie @ dalej brak :szok: dam jej czas do końca tygodnia, bo może coś jej się tam poprzestawiało, a od poniedziałku będę się martwić albo i nie ;-)

Witaj Pszczoła :-)

reklama
dzien dobry:( wstalam mega niewyspana :(
dzis tempka 6 z rzedu wzrostowa 37,3 oraz ogromny bol w prawej pachwinie, i w ten oto sposob sie nakrecam :p heheh
lece na miasto pozalatwiac co nie co i wroce do was niebawem:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry