reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

ducha , ja chcę wiedzieć kiedy i jak urodzę ( i gdzie ;) )....
Co do spotkania, to fajnie, że jeszcze zostajesz. TO jak... przekładamy ?

Co do relacji porodu Aenye, to sobie tak myślę, że można jeszcze książkę wydać albo w tvn24 puścić na żywo...

reklama
kootku spoko, nie urodzisz ani dzisiaj, ani jutro- masz jeszcze czas, widze porodowa aure koło Ciebie w okolicy 5 kwietnia :-D
dzisiaj w ogóle nikt od nas nie urodzi
ale bedzie jak mnie admin bb wykluczy z forumowej społecznosci, bo pomysli, ze ze mnie jakas wiedzma :no:

Etam mitaginka ..od razu wiedźma ? Zwykła czarownica i tyle.

A wiecie jaka ze mnie wredna matka? Nie spakowałam dziecku do plecaka książki z religii i angielskiego... Biedne moje maleństwo :zawstydzona/y:

kootku spoko, nie urodzisz ani dzisiaj, ani jutro- masz jeszcze czas, widze porodowa aure koło Ciebie w okolicy 5 kwietnia :-D
dzisiaj w ogóle nikt od nas nie urodzi
ale bedzie jak mnie admin bb wykluczy z forumowej społecznosci, bo pomysli, ze ze mnie jakas wiedzma :no:

Ty się nie martw oni już wiedzą kim Ty jesteś naprawdę:tak: nawet ostatnio takiego linka mi przysłali z dopiskiem "Maciej=Mitaginka prosimy uważać-portal nie ponosi odpowiedzialności za słowa tej Pano-Pani":-D
YouTube - Najlepszy wróżbita w Polsce! Wróżbita Maciej zaprasza!

mitaginko, juz cie podkablowalam adminowi, ze nielegalnie pobierasz jakies zyski z bb! ha!
a telefon, oj tam, oj tam. wkleilabys linka, jaki to telefon, to moze by nas obeszlo ;-) a tak na sucho to wiesz. dowod musi byc.

ducha, anisad
:-D dobre jestescie z tymi relacjami ;-) ducha, nie mam twojego nru jeszcze! a co do spotkania to spoko, przelozmy, nie chce miec was na sumieniu!

matko, musze za godzine wyjsc, tzn mam godzine na zrobienie sie. a wlosy prostuje 40min.. koszmar.. nie chce mi sie, ale bez prostowania to dopiero dramat ;-)

reklama
No wlasnie... ale może ksiądz puści im znowu film o diable, to książki nie będą potrzebne.
A tak poza tym to moje biedne maleństwo ma za rok komunię, a mamusia jeszcze chrztu nie zrobiła...wiem, wiem....należą mi się plaskacze :zawstydzona/y:

pandorka, wróżbita Maciej jest the best ! :-D

Ostatnia edycja:
Do góry