reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Ja mialam LG i go wywalilam. Nie wiem moj P tez mial wieki temu LG i mowil ze do D....
Ale ty masz pewnie nowy i lepszy i juz tak nie wariuje :-D superasnie :-D
a ja mam pinkowa nokie i pinkowy pokrowiec co by nie porysac :-D

Witajcie

lenko Pieluchowanie nie jest konieczne, jesli dziecko ma wszystko ok z bioderkami, jesli jest odwrotnie to lekarz na pewno ci zaleci:tak:
mamusiaDorusia no z tymi trójkami super, skacz na pilce moze sie uda:-)
Morgaine a moze faktycznie rodzi???? Jednak nie...klamczucha:wściekła/y:
Marma kąpiel wez i wyjdzie szydlo z worka:-)
aknovi Prima aprilis jest pojutrze, mam doklaadnie przeliczone bo dzis mija mój termin a w prima aprilis nie rodze bo nikt mi nie uwierzy:-D
..aenye nie obiecuj...i tak ci nie uwierzymy puki fotek z porodu nie wstawisz:-D
Asiunia kciuki zacisniete&&&&
Adi 30 Skurcze czy nie jak boli trzeba jechac bo cos sie dzieje!!!!! Uciekaj!!!
aknovi Ja na twoim miejscu pojechalabym na IP

Ale macie power...uffff ledwo nadrobilam...

Dzieczyny własnie uplywa moj termin!!!!!! To nie tak mialo byc, mialam urodzic czesniej a to d.... i pewnie se jeszcze pochodze:wściekła/y: Cos sie niby kreci ale nie wiem kiedy sie rozkreci.....

ja chcialam rozowy telefon i mi nie dali :-( buuuu

mialam spadac, wiem

morgaine
, ja tylko raz po kapieli zawsze prostuje, nie, codziennie bym oszalala.. na szczescie wlosy mam suche jak wior i raz na 3-4 dni myje tylko ;-) ale bez dwoch myc, odzywki-maseczki, odzywki w sprayu do przesuszonych + olejek z jedwabiu na koncowki sie nie ruszam w ogole!!!!!!!!!!!!! a jak nie wyprostuje to by mnie do ruchu oazowego nie przyjeli, myslac, ki diabel :eek:
ale nienawidze tego, marze o wlosach przetluszczajacych sie i mega prostych, zeby nie musiec nic robic, umyc i miec gotowe!!!

dobra, ide chyba... do tego lekarza, brrrrrr, nie chce mi sie.. jeszcze poczta, bank, apteka i nawet juz tej ikei mi sie odechcialo.. dam ja rade tak szorowac po sklepach w 39tc?

a w ogole przypomnialo mi sie, ze musze Masiowi kapcie kupic do pkola jakies, nie wiem, mialam fajne sandalki skorzane, chcialam mu dac - i nie ma, zniknely. nie wyrzucalam przeciez! ech no. takze jeszcze buty mi doszly do listy. heh.

dobra, koniec. ide.

jola to jak Ty się na kwietniówki załapałaś skoro Twój termin to dziś???;-) węszę jakiś podstęp;-)
ania2221 u mnie sie rodzi chyba tylko na leżąco, na łóżku z oparciem które do pionu podnosisz to prawie na siedząco ale nie ma opcji w wodzie czy też jak kumpela rodziła na kole :szok:
aenye ja mam mega proste włosy i przetuszczające się mega szybko, że codzienne mycie obowiązkowe ale wieczorem myje, z mokrymi ide spać a rano czasem nawet zapominam się poczesać bo fryz okej :-) no ale moge zapomnieć o jakichkolwiek lokach, falach czy cóś - całonocne spanie na wałkach kończy się lokami max przez godzine a potem proste druty. Tak że są + i -

asiunia zaraz nam tu dawaj znaka jak po wizycie

jola termin?? nie nie, Ty kwietniówka masz być i basta:-) czyli jutro po pólnocy hahahah najwcześniej

aenye no tak to z włosami bywa....ja znowu myję co dwa dni, czasem codziennie (zależy z kim się widzę w dany dzień hahaha)

mitaginka ja wiem że ja rodzę trzeci raz, a Ty jeszcze nie rodziłaś, no ale komu na tym forum mam zadać takie pytanie jak nie Tobie.
czy czop musi być podbarwiony krwią?
czy jak nie odchodzi cały na raz to jest to taka biała maź, ciągnąca się?
no shit żadnej wydzieliny nie mam od tygodnia chyba, ani kropelki, a dzisiaj właśnie takie cóś...
gadałam z kumpelą co w styczniu urodziła, jej odszedł podbarwiony krwią 'korek' o 5 rano, o 8 zaczęły się skurcze...no ale tu nie było wątpliwości że to czop, bo czuła tak jakby ją 'odkorkowało':-D
a ja mam problem bo nie wiem czy to może jakaś wydzielina....ale taka dziwna jak nic tam się teraz nie dzieje, w sensie nie cieknie..???

nigdzie nie ma herbatki z liści malin!!! no toż to szok!!! mama pół miasta przeszła, ja wczoraj 2 apteki też zaliczyłam!

czy któraś z was stosuje ten olej z nasion wiesiołka?
no sto pytań do...

ok, wahadełko zrobione, mało chętnych było ale się rozbujałam i bez waszej zgody porobiłam
więc tak:
anisad - 04.04. SN (niby zaspa ale wiesz, wahadełko odp. na konkretne pytania tak/nie/niewiem, zapytałam o zaspę i powiedziało tak)
akkm 31.03. CC
baby 02.04. CC
aenye 08.04. SN
morgaine 18.04. SN
mitaginka 23.04. SN
joll 30.03. CC - lecisz dzisiaj Kochana :tak:
jola 24 04.04. SN
asiunia 14.04. CC

ja ma włosy takie posrednie, ni kręcone, ni proste, jak nie wyprostuje to takie powyginane, ale za to podatne na kręcenie i suszenie z dyfuzorem, uniwersalne sa, myć musze co 3 dni, więc nie jest źle

a co do pieluchowania szerokiego lenka to ja nie pielul****e teraz.
co do porodu, to moim zdaniem (tylko każdy poród jest inny) to jak już są parte to nie ma zbytniego znaczenia.... bo pare to same dziecko chcą wyprzeć, kurcze ja tak przynajmniej miałam że było przyj no i plum:)

ale chodzenie podczas skurczy jest zajefajne. przy starszaku musialam lezec pod ktg i bolalo na maxa, a przy mlodym chodzilam dlugo ze skurczami, bo nie bylo miejsca na porodówce! i to sprawilo chyba ze on tak szybko zszedł na dól:)jak tylko weszlam na porodowke to od razu parte!

reklama
ok, wahadełko zrobione, mało chętnych było ale się rozbujałam i bez waszej zgody porobiłam
więc tak:
anisad - 04.04. SN (niby zaspa ale wiesz, wahadełko odp. na konkretne pytania tak/nie/niewiem, zapytałam o zaspę i powiedziało tak)
akkm 31.03. CC
baby 02.04. CC
aenye 08.04. SN
morgaine 18.04. SN
mitaginka 23.04. SN
joll 30.03. CC - lecisz dzisiaj Kochana :tak:
jola 24 04.04. SN
asiunia 14.04. CC

ducha ja mam termin na 15go, na bank nie przenosze 4 dni, bo 13go najpóźniej pije olej rycynowy!!!!!! wahadełko nie wiedziało że go mam zamiar wypić?:)

Do góry