reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

co do pozycji porodowych to u mnie w szpitalu rodząca wybiera pozycje a położne doradzają pozycje wertykalne, w sali porodej jest worek sako, piłka łózko z możliwoscia przerobienia na fotel porodowy, krzesełko porodowe i drabinki można rodzić gdzie i jak się chce, acha w sali nr 1 jest wanna do porodów w wodzie z hydromasażem i światełkami :)

nie pamietam co jeszcze więc jak mi sie przypomni to napiszę :)

a to na pewno jest opis sali porodowej??:szok: a może na tym spotkaniu jakieś używki były??:-D

reklama
Dziewczyny, skąd Wy macie siły, żeby tyle pisać? ;) Mnie męczy i twardnienie brzucha i zgaga i problemy żołądkowe i ból karku - na raz. ;) Podziwiam Was za energię - pomimo wszystkich skurczy, które Was dopadają, serio. o_O

acronka weź tą nospę (gotowałam obiad , pewnie już wzięłaś) i prysznic. Ja nadal będzie bolało chyba bym pojechała na IP. A możesz w razie co zadzwonić do swojego gina i zapytać co masz robić? Mi kazała w takiej syt brać lek i czekać 20 min jak nie pomoże dzwonić albo od razu IP. Trzymaj się!!!!

Morgaine ile stopni u Was ??? ja ja bym chciała się choć troszkę opalić :-)

MamaDorusia dobrze że wszystko dobrze:-) kurcze widzisz mi te 5 lat temu lekarka 3 tyg przed terminem wyliczyła wagę ponad 4 kg. I tyle. Nic nie zrobiła, a jak wcześniej pisałam rodziłam ponad tydz po terminie. Na szczęście się pomyliła i Oliwka ważyła 3560. Ale fakt faktem że powinna zareagować jak Twój lekarz, podjąć jakieś działania a nie olać sprawę. Jesteś w dobrych rękach:-)

A ja się wkurzyłam:wściekła/y:właśnie tata zadzwonił że nie może jutro przyjść malować bo cofnęli mu urlop bo mają jakieś zaległości. Wiedziałam że idzie za gładko :no:ech:/ wszytko się poprzesuwa.
Teraz nie ma żartów, Staś musi posiedzieć jeszcze co najmniej(!!!) dwa tyg.

a to na pewno jest opis sali porodowej??:szok: a może na tym spotkaniu jakieś używki były??:-D

byłam na porodówce dwa razy i mąż też to widział, raz na spotkaniu z lekarzem a raz na SzR i nic się nie zmieniło :-) a co do używek to Ja zawsze do porodu też będę po, więc bedę pewna że to wszystko tam jest no to chyba ok ;-);-);-):-D:-D:-D

byłam na porodówce dwa razy i mąż też to widział, raz na spotkaniu z lekarzem a raz na SzR i nic się nie zmieniło :-) a co do używek to Ja zawsze do porodu też będę po, więc bedę pewna że to wszystko tam jest no to chyba ok ;-);-);-):-D:-D:-D

aa no to ok:-) a bo ja nie zauważyłam że Ty z wielkiego świata:-D

No fajne te bajer na porodówkach teraz robią. Ja już będę rodzic na nowym oddziale, jetsem ciekawa jak tam inne bajery wyglądają:) No chyba,ze skończy się cc, tak jak twierdzi moja ginka. Mi w posiewie tez tam wyszły jakieś pojedyńcze paciorkowce czy gronkowce, ale ona nic z tym nie robi?!

Jejku dostałam wypłatę, popłaciłam rachunki i zostało marnie. W tym miesiącu bez raty na mieszkanie za ten mój remont wyszło 2000, ja nie wiem jak tu żyć, a żadnych zaległości nie miałam, szok!!! Załamana jestem tym faktem, normalnie humor mi sie pogorszył:(

reklama
akkm
M nawet nie wiedział czy on krótko spał czy w ogóle nie zasnął. ale nasze przypuszczenia to że w ogóle nie spał, bo koło 17tej, już marudny na maxa, przytulił się do mamusi i zasnął na ramieniu w 30 sekund. no i sobie śpi, ciekawe jaka jazda będzie w nocy!! ja pierdzielę, ja śpię, najwyżej mu lodówke otworzę i niech się bawi:-D
:-D:-D:-D jakie sie czyta takie rzeczy to nawet jak cos boli to przestaje ;-)
mamusiaDorusia no a co z tymi 3kami ??? nieaktualne?? :-p
Koot sprzet kosmiczny :-D
Baby u nas sale porodowe wygladaja podobnie tylko nie jestem pewna co do tego hydromasazu i swiatelek :-D a co do pozycji to na SR dostalismy cala liste z obrazkami nawet :-D qrde jakby mi sie chcialo to nawet moglabym zeskanowac i wrzucic :-D
objadam sie michalkami mniam
znikajace pieniadze??? moze to jakas choroba ciezarnych bo mi tez znikaja ;-)

Do góry