reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

wreszcie was dogoniłam, przeszłam się po mieście, kupiłam sobie chustkę w cętki, fajnie ciepło jest, płaszcz wiosenny mam (ale go nie dopinam :/)
mi i tak w pamięci została wypowiedź którejś z dziewczyn w sprawie imion, że teście mieli czas na wybieranie i się nie popisali, powala mnie to normalnie:-D

reklama
czytałam,że niektórzy lekarze właśnie nie dają do porodu żadnych antybiotyków na te świństwa,ze dopiero pod czas porodu,we wtorek mam wizytę to się wypytam o wsio .

idę zara po Huberta do szkoły ,chce mnie się jak nie wiem tachać taki kawał ..zmęczę się :-p

ja mam wykryte te paciorkowce czy coś tam w kazdym razie lekarz powiedział, że skoro jest tak malutko tzn. że jestem nosicielem i dostanę antybiotyk podczas porodu, zeby małego nie zarazić i to wystarczy, drugi lekarz powiedział to samo

Co do znieczulenia to ja jak juz pisałam chciałabym bez, na co mój lekarz powiedział, zebym nie wykluczała bo różnie moze być i że zawsze jak bedę chciała to dostanę... więc różnie to jest z tymi lekarzami...

no ale jak dawniej sie rodziło w stodole :-D albo w polu i jakos to było, to moze tez bedzie, co...?
boli mnie ten brzuch dzisiaj niestety, boli...

mitaginko, ty sie juz naprawde nie stresuj, i tak dlugo wytrzymalas. teraz juz mala nie mialaby duzych problemow, jesli mialaby w ogole jakies, wiec wyluzuj. stres jest gorszy od tych skurczybykow. buziak

no u mnie to samo, za malo anestezjologow, zeby zapodac zzo!..

ja mam wykryte te paciorkowce czy coś tam w kazdym razie lekarz powiedział, że skoro jest tak malutko tzn. że jestem nosicielem i dostanę antybiotyk podczas porodu, zeby małego nie zarazić i to wystarczy, drugi lekarz powiedział to samo

Co do znieczulenia to ja jak juz pisałam chciałabym bez, na co mój lekarz powiedział, zebym nie wykluczała bo różnie moze być i że zawsze jak bedę chciała to dostanę... więc różnie to jest z tymi lekarzami...

no ja miałam na tym wykresie całym trzy jakieś krzyżyki czyli oznacza to że mam tego obfity wzrost ( tak było napisane),więc może dlatego mi dał,no zobaczymy czy się wytępi chodź kawałek .

no bo najwiekszy problem z zzo jest brak anestezjologów!! i sie wymawiają że nie ma sensu, nie ma pozytku itd...

zgage mam jak cholera. RATUNKU
wiecie co, mój brzuch to chyba tak jak anotniny, wyżej a nie niżej!! matko ja się cofam tygodniami ciąży, a nie do terminu zbliżam!! zamówiłam w aptece liście malin, jutro mają być. dzisiaj seksik, jutro liście malin. nad tym wiesiołkiem dopochwowo się zastanawiam... tak żebym nie przenosiła, prewencyjne działania to są;-) może po tygodniu picia tych malin coś mnie weźmie...
a sen miałam, że na rondzie rodziłam, bez bólu, problemu wyszła dzidzia. malusia. centymetrowa na poduszeczce:-D

no bo najwiekszy problem z zzo jest brak anestezjologów!! i sie wymawiają że nie ma sensu, nie ma pozytku itd...

zgage mam jak cholera. RATUNKU
wiecie co, mój brzuch to chyba tak jak anotniny, wyżej a nie niżej!! matko ja się cofam tygodniami ciąży, a nie do terminu zbliżam!! zamówiłam w aptece liście malin, jutro mają być. dzisiaj seksik, jutro liście malin. nad tym wiesiołkiem dopochwowo się zastanawiam... tak żebym nie przenosiła, prewencyjne działania to są;-) może po tygodniu picia tych malin coś mnie weźmie...
a sen miałam, że na rondzie rodziłam, bez bólu, problemu wyszła dzidzia. malusia. centymetrowa na poduszeczce:-D
to ty może torbaczem jesteś :-)

baby jak widzę Twój suwaczek i sobie przypomnę, że na fenku byłaś i byłam pewna, że jak tylko odstawisz to brzuch też pójdzie w odstawkę, to się dołuję:-( bo skoro Ty nie urodziłaś, to co dopiero ja?? 5 dni po Tobie termin i żadnych fenków nie było na podtrzymanie... ja to w ogóle nie urodzę :-D
heh i wiecie co, paradoks normalnie, tak przeklinałam na te skurcze przepowiadające, a teraz jak jakiś nadchodzi to tak się upajam tym bólem:-D może będzie się pogłębiał i się coś rozkręci?:-D:cool:

reklama
morgaine :-D dobry sen :-D

a ja mam juz montowany parawan nawannowy i walcze z sypialnia, zdycham, przelecialam juz wszystko po trochu, garderobe, salon, a zmeczona jestem jak nie wiem, co, sapie i spac mi sie chce..
i cholera, bede musiala kupic sobie szafeczke w ikei.. ech no.. zal kasy (130zl), ale co mam zrobic :-( musze miec co kolo lozka postawic.. ech.. na pol roku, no do roku max. slabo, nie.. ale ja mam tyle *******ek, lampke, ksiazki, leki, picie kolo lozka wszystko lezy, tzn w szufladzie. a najlepsze, ze juz mamy z D nocne szafki, tylko sa za duze :angry: o 4cm!

kaszle non stop !@#$%^&*^%$#@!!! fak!

i w ogole do kina dzisiaj D isc nie moze, ja zdycham i nie chce mi sie strasznie, wiec namowilam mame i siostre, one chlopcow wezma.. juppi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szkoda, ze nie zobacze ich radochy, ale wezme ich innym razem, a przynajmniej wejsciowki sie nie zmarnuja. ja dzis nie mam sil na nic juz.

Do góry