reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

ach... u nas dzisiaj wielki dzień. Mała się obudziła rano więc wzięłam ją do nas do łóżka jak zawsze a ta fajt i przewróciła się na brzuch, podniosła wysoko głowę wzięła w rękę Melmana (taka żyrafa) a potem fajt i przewróciła się znów na plecki. Jestem szczęśliwa bo dzisiaj w zawiązku z tym dużo leżała na brzuchu i w ogóle nie ryczała tylko jak jej się nudziło to przewracała się na plecy. Coś niesamowitego że przez jedną noc nabrała takich umiejętności

reklama
Sun gratuluję, zdolna ta Twoja pchełka:tak:.

A ja w końcu chciałam się pochwalić, że mój leń więcej teraz na brzuszku leży. Wszystko za sprawą....gołej pupy:-D! Przy każdym przebieraniu pieluchy kładę go golutkiego od pasa w dól i nie dość że nie krzyczy to się cieszy i gada do psa!

To ja durna kobieta nie zdawałam sobie sprawy ile szczęścia może dać facetowi wietrzenie jajek!:-D:-D:-D

Sun gratuluję, zdolna ta Twoja pchełka:tak:.

A ja w końcu chciałam się pochwalić, że mój leń więcej teraz na brzuszku leży. Wszystko za sprawą....gołej pupy:-D! Przy każdym przebieraniu pieluchy kładę go golutkiego od pasa w dól i nie dość że nie krzyczy to się cieszy i gada do psa!

To ja durna kobieta nie zdawałam sobie sprawy ile szczęścia może dać facetowi wietrzenie jajek!:-D:-D:-D
aha krolcia ja bym też nie domyśliła się nigdy... ale widziałam jak to robiła koleżanka, śmiałam się do rozpuku jak byłam u niej w gościnie, no ale pan rodzic ojciec czasem mógłby powiedzieć słówko że synowie czegoś tam potrzebują...
sun normalnie super wieści! śmieszne że dzieciaczki często robią postępy w nocy czy po nocy, ale wiadomo dzieci jak śpią to rosną więc widocznie akurat dospała, czyt. dorosła do tego etapu

sun - to gratulacje dla Zuzi :)

a moja ostatnio odpuscila jakos przewroty i gadanie. za to nauczyla sie piszczec i swietnie lapie przedmioty. jak ma przed soba grzechotke, to ladnie ja lapie, wsadza do buzi, przeklada zabawki z raczki do raczki i mocno ciagnie te na palaku :)

Franciszek właśnie odkrył szeleszczące ucho krowy na macie - jest już całe w jego paszczy...:/
Ostatnio Pucek uskutecznia pełzanie w kółko - w ciągu jednej "tury" zabawy na macie potrafi się okręcić co najmniej o 360 stopni ;)

Sun, gratki!! niesamowicie szybki postęp:tak: zdolną masz córcię:-)

eh, a mój leniuszek już zapomniał jak się przewracać - i to tylko z brzuszka na plecy, a nie odwrotnie:baffled:

reklama
Uznajemy, że to już jest przewrót na bok czy jeszcze nie?
Franek właśnie przemierza matę, turlając się w ten sposób ;)

Zobacz załącznik 341865
pencil.png

Do góry