reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
witajcie ,ja na chwilę :)

SUZI- ja ostatnio weszłam na wage i ...szok przeżyłam:)) chyba za duż o słodkości...trzeba sie oszczędzać znowu...

BEATKA- mam pytanie-tak nie rano naszło i sie przestraszyłam...powiedz mi czy Ty już wcześniej tak robiłaś ,ze brałaś Castagnusa od 1 d.c. do owu????
bo boje sie ,ze jak w połowie cyklu przerwałam to zaraz mi @ przylezie!!!!!!!!!!!!!
dziś mam 15 d.c i wczoraj już nie wziełam i normalnie rano jak sobie to uswiadomiłam to aż mnie ciarki przeszły...
co prawda dziś tempka 37,ale az sie boję jutra!!

buziaki niedzielne dla wszystkich babeczek :)

mamita - castagnus nie blokuje malpy :) no worries! wszystko bedzie si. aczkolwiek ja tam bardziej ufam swojemu ginowi, ktory kazal brac caly cykl z przerwa na krwawienie miesieczne.
jestem zawsze sceptycznie nastawiona do korzystanmia z porad przez internet co do tego jak i kiedy lykac castagnus i hormony. Bezpieczniej pytac lekarza.

buziam

reklama
BEATKA- mam pytanie-tak nie rano naszło i sie przestraszyłam...powiedz mi czy Ty już wcześniej tak robiłaś ,ze brałaś Castagnusa od 1 d.c. do owu????
bo boje sie ,ze jak w połowie cyklu przerwałam to zaraz mi @ przylezie!!!!!!!!!!!!!
dziś mam 15 d.c i wczoraj już nie wziełam i normalnie rano jak sobie to uswiadomiłam to aż mnie ciarki przeszły...
co prawda dziś tempka 37,ale az sie boję jutra!!

buziaki niedzielne dla wszystkich babeczek :)

napewno @ nie wywolasz tym ze przestaniesz go brac
ja pierwszy cykl z castagnusem bralam do owulki pozniej juz nie
i @ nie wywolalam tylko przyszla po 14 dniach
mi gin powiedziala ze castagnus ma swoja wlasciwosc tylko do owulki
pozniej juz nie jest potrzebny
a ze jest to lek ziolowy to zalecaja go brac caly cykl zeby byly jakies efekty
u mnie na ulotce jest napisane ze nie wolno brac w ciazy
wiec ja sie slucham mojego gina i nie biore po owulce

hey :)
zamowilam sobie wczoraj femiferil. to sa tez tablety ziolowe i mikroskop owulacyjny bo wystarczy tylko troche sliny dac i wychodzi, a nie sikac na te paski. Ciekawe czy te tablety cos pomoga Chce chociaz normalnie miec @. Bo jak nie to dopiero za 3 miesiace;/ qrcze. Czytalam o tych tabletach ziolowych troche na forum i niby laski polecaja. Ciekawe..hmm... Macie jakies doswiadczenie z tymi tabsami? mozna poczytac o nich na str www.jestemplodna.pl

zamowilam sobie wczoraj femiferil. to sa tez tablety ziolowe i mikroskop owulacyjny bo wystarczy tylko troche sliny dac i wychodzi, a nie sikac na te paski. Ciekawe czy te tablety cos pomoga Chce chociaz normalnie miec @. Bo jak nie to dopiero za 3 miesiace;/ qrcze. Czytalam o tych tabletach ziolowych troche na forum i niby laski polecaja. Ciekawe..hmm... Macie jakies doswiadczenie z tymi tabsami? mozna poczytac o nich na str www.jestemplodna.pl

ja na Twoim miejscu skonsultowalabym te tabletki z lekarzem najpierw. Jak sie naczytalam o ziolowych tabletkach to lepiej je konsultowac, mimo ze sa bez recepty, bo moga zadzialac inaczej niz chcemy..
a o mikroskopie tez mysle coraz bardziej ale dam sobie jeszcze troche czasu. testow owu sikanych mam jeszcze na 3-4 cykle.

dziewczyny ja mialam ten mikroskop taki malutki jak szminka i mi nigdy nie pokazal owulki
nawet kiedys probowalam jak na tescie owulkowym byla buzka a na mikroskopie ani sladu gwiazdek

Dzień doberek kochane:-)
Wczoraj zawitała @... więc mam 2dzień nowego cyklu;/ Jakoś tak nie mam załamki ale wszystko jest możliwe, bo w ostatnim cyklu dółek przyszedł z opóźnieniem :zawstydzona/y:
+ po laparoskopii: wyregulował mi się cykl i małpa jak w zegarku się pojawiła:-) Co mnie cieszy. Tzn. nie że przyszła tylko że nie ma spóźnienia i żadnych ekscesów :tak:
Ja nawet nie wchodze na wagę bo się boję, ale widze po spodniach i dziś mam pierwszy dc diety a jak tylko @ odpuści to wskakuję na steper+ rower!!! Przecież trzeba jakoś wyglądać na lato;-)
Na 18 mam wizyte u doktorka więc może da jakieś wspomagacze(Oby-będę go molestować o to:tak:) No ale zobaczymy co zaproponuje :)
Maćku jak sytuacja? Zawitała "królewna"????:dry:
Mamciu a Ty który masz dc?
Pok jak u Ciebie sytuacja?
SPice rozkręciła się @ ??? Tulam mocno:*
Ściskam Was wszystkie:*:*:*

witajcie babeczki :))

napewno @ nie wywolasz tym ze przestaniesz go brac
ja pierwszy cykl z castagnusem bralam do owulki pozniej juz nie
i @ nie wywolalam tylko przyszla po 14 dniach
mi gin powiedziala ze castagnus ma swoja wlasciwosc tylko do owulki
pozniej juz nie jest potrzebny
a ze jest to lek ziolowy to zalecaja go brac caly cykl zeby byly jakies efekty
u mnie na ulotce jest napisane ze nie wolno brac w ciazy
wiec ja sie slucham mojego gina i nie biore po owulce

BEATKA- dzieki za odpowiedz !!!!! :)
no właśnie o to mi też chodzi,ze na ulotce jest napisane ,zeby nie brać w ciąży...
w każdym razie nie biore -@ nie ma wiec jest si.
a tempka drugi dzień 37.0:))

PALU- ja miałam te tabletki-łykaj je W CZASIE posiłku bo póżniej żołądek boli..
mi nie pomogły-ani śluzu nie miałam ,ani nic innego sie nie zmieniło-brałam przez 2 cykle..
a każda jest inna i moze Tobie pomogą :)) &&&&&&&&&

SUZI- ja mam dziś 16d.c. a @ przychodzi po 25-27 dniach więc jeszcze troche i sytuacja sie wyjaśni..

WIKULAAAAA,IZAAAA- gdzie jesteścieeeee!!!??????????????????????????

POK- powodzenia w tym cyklu -&&

reklama
Do góry