reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
spice a moze to zagniezdzenie i dlatego plamisz bo czesto sie plami przy tym i jest to mylne z @
Mi sie wydaje, ze to troche za pozno na zagniezdzenie, skoro beta w czw byla juz dodatnia (Hcg jest wytwarzane ok 48 godz po implantacji). No i plamienia impl. sa raczej czerwone/rozowe.

reklama
niestety @ zaczyna się rozkręcać:-( Czy w takim razie powtórzenie betki w poniedziałek ma jakiś sens?:-( Mam załamkę kompletną:no2:

no to ja po wizycie
moje przeczucia byly nieomylne
owulka byla ok 7 dc
jeszcze bylo widac plyn
gin mowil ze na 100% jajeczko sie uwolnilo i byla pelna owulka ale........
endo tylko 5 :szok:
i tu gin sie troche zmartwil
wogole mowi ze ten cykl bedzie bardzo krotki bo ok 21dni
raczej z takim endo nic z tego w tym cyklu nie bedzie

mama kazal mi odstawic castagnusa i nie brac po owulce jesli byla stwierdzona
bo ma zly wplyw na ciaze
bo jednak cuda sie zdazaja nawet z takim endo
mam go brac od nowego cyklu

co do roznicy to juz wiem
ten moj catagnus jest z suszonych owocow tej rosniny
a ten polski to wyciag z tych owocow
tak to wytlumaczyl
dlatego inne dawki ale dzialanie ma takie same

dzis w przed gabinetem rozmawialam z dziewczyna
ktora starala sie o dzicko 5 lat
miala stwierdzone pcos
brala clo, zastrzyki z pregnylem
raz jej sie udalo zajsc ale poronila w 4tc
i potym zrezygnowala i zalamala sie
odtawila wszystie lekie
przestala juz o tym myslec
okresu wogole nie miala przez ok 3 miesiecy
no bo nic nie brala na wywolanie @
pojechala do polski na 2 tyg odpoczac
w koncu wrocila i jakas zmeczona byla
strasznie jaa jajniki bolaly
i zrobila 5 tesow na raz
bo nie dowierzala
a okazalo sie ze jest w ciazy
nawet nie wiadomo jak skoro okresu nie bylo pare miesiecy
nawet gin sie dziwil
byla z ta coreczka dzis
malutka ma nie cale 2 tyg
sliczna dziewczynka
Zuzia jej dali na imie
wiec wydaje mi sie ze wszytsko jest mozliwe
ja trzymam za was wszystkie zeby i wam sie udalo no i mi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja tu tylko dodam tylko tyle, ze brak @ nie oznacza braku owulacji i na odwrot brak owulacji nie oznacza, ze @ nie bedzie. To bardziej zlozone i wszystko zlaezy od przyczyny :)

macku - mam nadzieje, ze nie przyjdzie. Caly czas zaciskam!

dziewczyny :* glowki do gory :-)
mi sie juz konczy malpencja :-)
Wielkie brawa za podejście:-)
Aż zazdroszczę:tak:

SPICE- ......tule :((

BEATKA- ja mam omega 3 w dawce 1000mg i zaleca sie branie 1 kaps.dwa razy dziennie-ja biorę raz dziennie jedną.

ściskam pozostałe babeczki:)
Ja też Cię mamciu ściskam:* Dziś zaczynam znów Dukana bo czuję że spuchłam jak nie wiem:-( Aż się boję wejśc na wagę:zawstydzona/y:
No i chyba też się zaopatrzę w Omegę:tak:

ja tu tylko dodam tylko tyle, ze brak @ nie oznacza braku owulacji i na odwrot brak owulacji nie oznacza, ze @ nie bedzie. To bardziej zlozone i wszystko zlaezy od przyczyny :)

Hej Pok zgadzam się:tak:
Jak tam kobietki która testóje na dniach? Przydały by się jakieś II kreseczki na rozkręcenie:tak:
Przecież wiona "pełną gębą" :biggrin2:
Pok chyba zaraziłaś mnie tą pozytywną energią;-):biggrin2:
Macku kochana dalej zaciskam &&&& i mam nadzieję że się @ nie pojawi:tak::*

witajcie ,ja na chwilę :)

SUZI- ja ostatnio weszłam na wage i ...szok przeżyłam:)) chyba za duż o słodkości...trzeba sie oszczędzać znowu...

BEATKA- mam pytanie-tak nie rano naszło i sie przestraszyłam...powiedz mi czy Ty już wcześniej tak robiłaś ,ze brałaś Castagnusa od 1 d.c. do owu????
bo boje sie ,ze jak w połowie cyklu przerwałam to zaraz mi @ przylezie!!!!!!!!!!!!!
dziś mam 15 d.c i wczoraj już nie wziełam i normalnie rano jak sobie to uswiadomiłam to aż mnie ciarki przeszły...
co prawda dziś tempka 37,ale az sie boję jutra!!

buziaki niedzielne dla wszystkich babeczek :)

reklama

Wielkie brawa za podejście:-)
Aż zazdroszczę:tak:

Ja też Cię mamciu ściskam:* Dziś zaczynam znów Dukana bo czuję że spuchłam jak nie wiem:-( Aż się boję wejśc na wagę:zawstydzona/y:
No i chyba też się zaopatrzę w Omegę:tak:

Macku kochana dalej zaciskam &&&& i mam nadzieję że się @ nie pojawi:tak::*
Dziewczyny przestancie!!!;-) Przyjdzie i nie ma innej opcji! Moze nawet dzisiaj :tak:

U mnie juz dawno efekty Dukana obrosly tluszczem i teraz zastanawiam sie nad wykupieniem diety z portalu vitalia. Jak bylam na Dukanie to nie cwiczylam. Teraz chodze na fitness i moze tym razem mi lepiej pojdzie...

witajcie ,ja na chwilę :)

BEATKA- mam pytanie-tak nie rano naszło i sie przestraszyłam...powiedz mi czy Ty już wcześniej tak robiłaś ,ze brałaś Castagnusa od 1 d.c. do owu????
bo boje sie ,ze jak w połowie cyklu przerwałam to zaraz mi @ przylezie!!!!!!!!!!!!!
dziś mam 15 d.c i wczoraj już nie wziełam i normalnie rano jak sobie to uswiadomiłam to aż mnie ciarki przeszły...
co prawda dziś tempka 37,ale az sie boję jutra!!

buziaki niedzielne dla wszystkich babeczek :)
A w ulotce nic nie pisza na ten temat, czy brac po owu? Rozumiem, ze castagnus dziala podobnie do bromergonu. A tego bierze sie przeciez caly cykl i nawet jak kobieta zajdzie w ciaze to nie zawsze lekarze kaza od razu odstawiac, pomimo info w ulotce, zeby nie brac w ciazy...
Nie sadze, zebys miala zaraz @ dostac.
Bedzie dobrze!

Jade dzis na dzialeczke na caly dzien. Taka sliczna pogoda:-)
Udanej niedzieli zycze!:tak:

Do góry