Mi sie wydaje, ze to troche za pozno na zagniezdzenie, skoro beta w czw byla juz dodatnia (Hcg jest wytwarzane ok 48 godz po implantacji). No i plamienia impl. sa raczej czerwone/rozowe.spice a moze to zagniezdzenie i dlatego plamisz bo czesto sie plami przy tym i jest to mylne z @
reklama
Przykro mi... :-(niestety @ zaczyna się rozkręcać:-( Czy w takim razie powtórzenie betki w poniedziałek ma jakiś sens?:-( Mam załamkę kompletną![]()
Do mnie @ jeszcze nie zawitala...
mama05
prrrryy szaaaalona :))
SPICE- ......tule
(
BEATKA- ja mam omega 3 w dawce 1000mg i zaleca sie branie 1 kaps.dwa razy dziennie-ja biorę raz dziennie jedną.
ściskam pozostałe babeczki
BEATKA- ja mam omega 3 w dawce 1000mg i zaleca sie branie 1 kaps.dwa razy dziennie-ja biorę raz dziennie jedną.
ściskam pozostałe babeczki
no to ja po wizycie
moje przeczucia byly nieomylne
owulka byla ok 7 dc
jeszcze bylo widac plyn
gin mowil ze na 100% jajeczko sie uwolnilo i byla pelna owulka ale........
endo tylko 5
i tu gin sie troche zmartwil
wogole mowi ze ten cykl bedzie bardzo krotki bo ok 21dni
raczej z takim endo nic z tego w tym cyklu nie bedzie
mama kazal mi odstawic castagnusa i nie brac po owulce jesli byla stwierdzona
bo ma zly wplyw na ciaze
bo jednak cuda sie zdazaja nawet z takim endo
mam go brac od nowego cyklu
co do roznicy to juz wiem
ten moj catagnus jest z suszonych owocow tej rosniny
a ten polski to wyciag z tych owocow
tak to wytlumaczyl
dlatego inne dawki ale dzialanie ma takie same
dzis w przed gabinetem rozmawialam z dziewczyna
ktora starala sie o dzicko 5 lat
miala stwierdzone pcos
brala clo, zastrzyki z pregnylem
raz jej sie udalo zajsc ale poronila w 4tc
i potym zrezygnowala i zalamala sie
odtawila wszystie lekie
przestala juz o tym myslec
okresu wogole nie miala przez ok 3 miesiecy
no bo nic nie brala na wywolanie @
pojechala do polski na 2 tyg odpoczac
w koncu wrocila i jakas zmeczona byla
strasznie jaa jajniki bolaly
i zrobila 5 tesow na raz
bo nie dowierzala
a okazalo sie ze jest w ciazy
nawet nie wiadomo jak skoro okresu nie bylo pare miesiecy
nawet gin sie dziwil
byla z ta coreczka dzis
malutka ma nie cale 2 tyg
sliczna dziewczynka
Zuzia jej dali na imie
wiec wydaje mi sie ze wszytsko jest mozliwe
ja trzymam za was wszystkie zeby i wam sie udalo no i mi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja tu tylko dodam tylko tyle, ze brak @ nie oznacza braku owulacji i na odwrot brak owulacji nie oznacza, ze @ nie bedzie. To bardziej zlozone i wszystko zlaezy od przyczyny
macku - mam nadzieje, ze nie przyjdzie. Caly czas zaciskam!
suzi1
Kocham Cię synuś
Wielkie brawa za podejście:-)dziewczyny :* glowki do gory :-)
mi sie juz konczy malpencja :-)
Aż zazdroszczę

Ja też Cię mamciu ściskam:* Dziś zaczynam znów Dukana bo czuję że spuchłam jak nie wiem:-( Aż się boję wejśc na wagęSPICE- ......tule(
ściskam pozostałe babeczki![]()

No i chyba też się zaopatrzę w Omegę

ja tu tylko dodam tylko tyle, ze brak @ nie oznacza braku owulacji i na odwrot brak owulacji nie oznacza, ze @ nie bedzie. To bardziej zlozone i wszystko zlaezy od przyczyny
Hej Pok zgadzam się

Jak tam kobietki która testóje na dniach? Przydały by się jakieś II kreseczki na rozkręcenie

Przecież wiona "pełną gębą"

Pok chyba zaraziłaś mnie tą pozytywną energią;-)

Macku kochana dalej zaciskam &&&& i mam nadzieję że się @ nie pojawi

mama05
prrrryy szaaaalona :))
witajcie ,ja na chwilę 
SUZI- ja ostatnio weszłam na wage i ...szok przeżyłam
) chyba za duż o słodkości...trzeba sie oszczędzać znowu...
BEATKA- mam pytanie-tak nie rano naszło i sie przestraszyłam...powiedz mi czy Ty już wcześniej tak robiłaś ,ze brałaś Castagnusa od 1 d.c. do owu????
bo boje sie ,ze jak w połowie cyklu przerwałam to zaraz mi @ przylezie!!!!!!!!!!!!!
dziś mam 15 d.c i wczoraj już nie wziełam i normalnie rano jak sobie to uswiadomiłam to aż mnie ciarki przeszły...
co prawda dziś tempka 37,ale az sie boję jutra!!
buziaki niedzielne dla wszystkich babeczek
SUZI- ja ostatnio weszłam na wage i ...szok przeżyłam
BEATKA- mam pytanie-tak nie rano naszło i sie przestraszyłam...powiedz mi czy Ty już wcześniej tak robiłaś ,ze brałaś Castagnusa od 1 d.c. do owu????
bo boje sie ,ze jak w połowie cyklu przerwałam to zaraz mi @ przylezie!!!!!!!!!!!!!
dziś mam 15 d.c i wczoraj już nie wziełam i normalnie rano jak sobie to uswiadomiłam to aż mnie ciarki przeszły...
buziaki niedzielne dla wszystkich babeczek
reklama
Dziewczyny przestancie!!!;-) Przyjdzie i nie ma innej opcji! Moze nawet dzisiajWielkie brawa za podejście:-)
Aż zazdroszczę
Ja też Cię mamciu ściskam:* Dziś zaczynam znów Dukana bo czuję że spuchłam jak nie wiem:-( Aż się boję wejśc na wagę
No i chyba też się zaopatrzę w Omegę
Macku kochana dalej zaciskam &&&& i mam nadzieję że się @ nie pojawi:*

U mnie juz dawno efekty Dukana obrosly tluszczem i teraz zastanawiam sie nad wykupieniem diety z portalu vitalia. Jak bylam na Dukanie to nie cwiczylam. Teraz chodze na fitness i moze tym razem mi lepiej pojdzie...
A w ulotce nic nie pisza na ten temat, czy brac po owu? Rozumiem, ze castagnus dziala podobnie do bromergonu. A tego bierze sie przeciez caly cykl i nawet jak kobieta zajdzie w ciaze to nie zawsze lekarze kaza od razu odstawiac, pomimo info w ulotce, zeby nie brac w ciazy...witajcie ,ja na chwilę
buziaki niedzielne dla wszystkich babeczek![]()
Nie sadze, zebys miala zaraz @ dostac.
Bedzie dobrze!
Jade dzis na dzialeczke na caly dzien. Taka sliczna pogoda:-)
Udanej niedzieli zycze!

Podziel się: