reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja na syzbko :) wszystkiego nie dalam rady przeczytac.

IWASEK - DZIEKI!!!!!

Ja tak siebie obserwuje i coś mi sie wydaje że ten cykl jest stracony.. będzie na pewno ta @ wstrętna..ale razem z moim S bierzemy witaminki bo wiadomo organizm na wiosne jest bardzo osłabiony co widać po moich wypadających włosach ! :szok: wiec mam nadzieje że to coś zadziała..

mi kiedys dlugo wypadaly wlosy i sie wkurzylam i poszlam w koncu do lekarza - internisty. Powiedzial, ze wypadanie wlosow u kobiet jest o tyle bardziej skomplikowane niz u mezczyzn, ze moze wynikac z tysiaca powodow. Zrobil mi bardzo kompleksowe badanie krwi: hormony, morfologia i masa innych rzeczy i wyszlo, ze... mam niskie zelazo! dostalam tabletki, po ktorych wszystko wychodzilo mi gora i dolem. bralam jeden dzien i potem dostalam kroplowke z zelaza i z dnia na dzien przestaly wypadac :)
a teraz obserwuje, ze przed sama miesiaczka mi bardziej wypadaja tylko. z reszta gin kazal mi brac nie sam kwas foliowy ale tabletki w postaci zelaza z domieszka kwasu foliowego, wiec mam nadzieje, ze jest ok.

aaa co do cytologii, to pamietam, ze 2 moich ulubionych ginow mowilo, ze przy tabletkach anty I grupa cyto zdarza się bardzo bardzo rzadko, ze II grupa cyto przy tabletkach to norma i sie tym nie martwic. ale oczywiscie wszystko pewnie zalezy od konkretnego przypadku.

buziam mocno!

reklama
no soglam bardzo chetnie tak z 7 kg moge wziasc bez problemu:-p ja juz nie wiem co mam jesc kasze jadalam sery wszystko i wogole dobilam 3 kg wiecej i stanelam i stoje tak od roku:zawstydzona/y:

Pok nie ma za co!!!;-)

Mag ja jak sie odchudzałam to z 57 chciałam jakieś 3 kg zbić ale tak się rozszalał ten mój organizm ze jak weszłam na wage i było 50 to mi włosy dęba stanęły. Wygladałam jak wieszak więc wracając o 21 do domu gotowałam sobie obiadek:) I udało sie zatrzymać. Teraz z chęcia oddałabym jakieś 10 kg ;-)

Czeka mnie dzisiaj wydawanie kasy...rower na komunię dla siostrzenicy musze kupić. Prezent dla chrześnicy już mam. Podawaliśmy ją do chrztu z moim Ex a że to właściciel firmy komputerowej to będzie laptok (biorąc pod uwagę wymogi rodziców nie ma mowy o czymś innym).
A własnie ,mój były stwierdził że na komunię przyjdzie bez swojej obecnej partnerki bo nie chce żeby było niezręcznie. Zdziwiło mnie to bo w sumie sa ze soba już ok 2 lat i prędzej czy później będzie musiała mnie poznać. No nic,ja nie zamierzam zostawić w domu swojego P więc sie rozczaruje chłopaczyna:-)

Ostatnia edycja:
Soglam w Oleśnicy tak samo nieciekawie z pogodą, nic tylko granatami rzucać Xd

Ja dopiero co wstałam :], wyprawiłam faceta do pracy po 5 rano, a sama jeszcze nie mogłam zasnąć więc obejrzałam sobie serial jeden, a potem na drugim zasnęłam, więc przebudziłam sie tylko by zamknąć lapa bo mi w oczęta świecił jasnością swą.

W ogóle dzięki dziewczyny za miłe słowa nt. zdjęć i jak mówiłam, wzdęło mnie! XD

Big na szczęście brzuch mam mniejszy od Ciebie XD, a Twój wygląda cudownie. Ja to już bym chciała taką dużą piłkę :-)

No paskudna ael ta pogoda u nas...a ty musisz jeszcze poczekac...w koncu BIGCH Cię wyprzedza o 4 tyg...:-) nim się obejrzysz a juz się bedziesz rozpakowywać...hehe tak szybko zleci

A ja już posprzątałam, poprałam, porobiłam co miałąm porobić, zaraz się biorę za obiadek i znów do pracy się zabieram :tak:
Big piękny brzusio :-)

Asiol to ty pracujesz w domu?? jakąś własną działalnośc masz czy cos??co porabiasz w ogóle,w czym pracujesz??
Tak, ja pracuję w domu. Mam własną firmę. Obecnie mam swój sklep internetowy(dzieciaczkowy), a myślę też bardzo intensywnie nad otworzeniem prywatnego przedszkola lub żłobka :-)

reklama
Woow to fajnie Asiołku,nie wiedziałam . Co prawda ogladanie ubranek wzmaga tęsknotę ale lubie patrzeć na te malusie spioszki itd:-)

Do góry